POPUSTI ZA SAMCE

Najbolji popusti samo za samce: Znate li što je Singles' Day?

09.11.2018 u 16:21

Bionic
Reading

Stiglo je ono vrijeme u godini kada cijeli mjesec miriše na popuste. Studeni nas uvodi u blagdansko raspoloženje najboljim popustima i prilikama za odabir poklona najdražima, ali i sebi

Upravo zato, kao protuteža Valentinovu, dobili smo dan koji posvećujemo sebi, ali taj dan obilježavaju i spojevi na slijepo i sve više vjenčanja jer broj 1 osim što označava Single status prilika je i za sve one koje žele na poseban način iskazati svoju ljubav prema nekome jer 1 postaje i simbol za ti si moj(a) jedini(a) pa ga mnogi u svijetu koriste za prosidbu.

Kako je sve počelo?

11.11. najveći je svjetski online shopping event, a kod nas se obilježava zadnjih par godina s pojavom web shopova. 1993. godine na Nanjing Sveučilištu četiri studenta odabrala su taj dan kako bi obilježili svoj samački - Single status. Datum je simbolično odabran jer se radi o četiri jedinice 11.11. koje najbolje prikazuju četiri samca.

O čemu se zapravo radi?

Ovaj godišnji event započinje 11. studenog u ponoć s velikim popustima na web platformama.

Radi se o azijskoj inačici američkog Black Fridaya i Cyber Mondaya, ali zanimljiv je podatak da prodaja na kineskim web shopovima tog dana premašuje Black Friday i Cyber Monday zajedno.

Ponuda je prije svega prilagođena samcima te se tako taj dan posvećujemo sebi i koristimo pravo na jedan dan potpune sebičnosti.

Zanimljivosti o Singles dayu

Jeste li znali da čak 400 milijuna gledatelja prati ovaj shopping event na kineskoj televiziji što je čak tri puta više od onih koji prate Super Bowl. 2016. godine Alibaba je postigla nevjerovatnih 17,8 milijardi dolara prometa (5 milijardi dolara u samo prvom satu), a 2017. godine 25,3 milijuna dolara.

Što se kupuje?

Baš sve, od osobne njege pa do elektronike i kućanskih aparata. Naše želje i potrebe se razlikuju pa je i ponuda popusta toga dana raznolika i bogata kako bi zadovoljila svačiji ukus. Naravno, najviše se traže proizvodi za osobnu njegu, parfemi, nakit i satovi te odjevni predmeti.

Prilika je da si taj dan kupimo i ono što nam je tijekom godine nedostižno jer su vrlo često upravo luksuzni brendovi na najvećim popustima.

Pa tko ne bi volio 11.11. i barem na jedan dan poželio biti samac, odnosno taj jedan dan stavio sebe na 1. mjesto

I na Bazzar-u ovaj Singles Day možete pronaći bogatu ponudu proizvoda iz segmenta njege i ljepote. Mode i modnih dodataka te svih ostalih proizvoda za samce (i one koji će se taj dan tako osjećati)

Stoga, ne propustite priliku i pronađite ono što već dugo želite -

P.S. Nitko ne provjerava vaš status prilikom kupovine, varanje je dozvoljeno

Pridružite nam se u nedjelju 11.11. i pružite sebi malo pažnje, odbrojavanje kreće SAD.