SAMO ZA ODRASLE

Najbolji gradovi za grešne užitke

14.10.2011 u 09:11

Bionic
Reading

Gradovi u kojima se grijesi sreću na svakom koraku ljude privlače oduvijek. Sjetite se samo antičkog Rima gdje se na privatnoj orgiji mogla pratiti borba gladijatora ili Šangaja kojim su tijekom opijumskih dana mnogi tumarali prepuštajući se grešnim i štetnim užicima

U modernom svijetu puno je mjesta koja se mogu označiti kao 'sin city', ali samo je nekoliko gradova koje zbog grijeha posjećuju rijeke turista.

Tijuana

Prijeđete li iz SAD-a jednu od najprometnijih granica na svijetu, bez problema možete pomisliti da ste došli na Divlji zapad. S meksičke strane u Tijuani alkohol se umjesto s 21 može naručiti i s 18 godina, a ilegalna prostitucija postala je legalna i smještena u 'red light district' nazvan La Coahuila. To su glavni razlozi što je Tijuana postala glavno mjesto za partijanje američkih, a posebno kalifornijskih mladih studenata iako je lokalna policija poprilično osjetljiva na strance.

Amsterdam

Crvena četvrt u Amsterdamu

Ovaj grad mnogima je sinonim grijeha, prvenstveno jer se na svakom koraku (u specijaliziranim lokalima) slobodno može kupiti i konzumirati kanabis u raznim oblicima, ali i zbog poznate Crvene četvrti gdje prostitutke svoje usluge nude u uličnim izlozima.

Las Vegas

Mjesto koje su mafijaši u najboljim danima doslovno podigli iz pustinje raj je za razne vrste grijeha. Najpoznatiji je po kocki, jer sreća se može okušati baš svugdje, čak i na aerodromu. Tu su, osim toga, mnogi striptiz-klubovi, erotski nastupi, ali i vrhunski restorani u kojima možete zadovoljiti svoju požudu za hranom i pićem. Najbolji dio priče je što je Vegas unatoč moralnim dvojbama dobro prihvaćen u većem dijelu populacije, posebno američke. Sve se doživljava kao dio industrije, iako ona počiva na grijehu.

Rio de Janeiro

Brazilske djevojke među najljepšima su na svijetu. Sjetite se samo - Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio i Adriana Lima, a Rio je njihovo najveće igralište. Za savršen dan trebate samo izabrati plažu (od Copacabane do Ipaneme) i uživati u pogledu na preplanula ženska ili muška tijela. No to je tek zagrijavanje za večernji izlazak u neki od najluđih klubova iz kojih odjekuju razuzdani brazilski ritmovi, a na popis gradova grijeha Rio je dospio i zbog legalnih bordela. Želite li upoznati istinski ritam Rija, posjetite ga u vrijeme karnevala kada ovaj grad ključa u grupnoj ekstazi.

Lady Gaga Monsters party u jednom od brojnih barova u Bankoku


Moskva

Što se događa kada se desetljećima nametana skromnost i poslušnost otme kontroli? Ludilo. U Moskvi se tako mogu pronaći svi mogući noćni klubovi – od hardcore techno do rock i trance odredišta gdje se, osim Rusa, mogu zateći i mnogi turisti iz cijele Europe i svijeta. U svijetu zabave pravi su hit nastupi muških stripera, a ljubitelje votke ne treba podsjećati da će ovdje zaista uživati.

New Orleans

Centar razvrata i zabave na američkom jugu svoju dušu i danas najbolje pokazuje kroz Mardi Gras, festival koji je u 19. stoljeću nastao kombinacijom glazbe, prostitucije, francuske hrane i hedonizma. Dašak starih vremena još uvijek se može osjetiti u Francuskoj četvrti gdje sve vrvi striptiz-klubovima i seks-šopovima.

Berlin

Lateks hlače i majice, lanci, bičevi i druga sado-mazo pomagala sasvim su uobičajeni u Berlinu, gradu koji je potpuno otvoren, posebno fetišistima. Ljubav prema 'drugačijem' seksu još se između dva svjetska rata uvukla u berlinske otmjene krugove, a u međuvremenu se proširila i na kabare. Taj je grad, osim toga, imao i prvi institut seksualne znanosti koji se mogao pohvaliti za svoje vrijeme vrhunskom i vrlo bogatom pornografskom zbirkom.