UVIJEK DRUGAČIJA

Najbolje odjevena kraljica zablistala u otkačenoj haljini

12.10.2017 u 11:20

Bionic
Reading

Nizozemski kraljevski par trenutno se nalazi u Portugalu, a dolaskom na svečani koncert u lisabonskom narodnom kazalištu kraljica Maxima sve je oduševila u jedinstvenoj haljini maksi kroja

U društvu portugalskog predsjednika Rebela de Souse, nizozemski kraljevski par nazočio je svečanom koncertu održanom u lisabonskom kazalištu Dona Maria II. Tom prigodom, nizozemska kraljica Maxima ponovno je glavnu pažnju medija zaslužila jedinstvenim modnim odabirom.

Poznata po njegovanju netipična stila za damu s kraljevskih dvora, koji često uključuje otkačene odjevne komade i modne dodatke, kraljica Maxima i ovaj put ništa nije prepustila slučaju.

U pratnji supruga tako je zablistala u trobojnoj kaftan haljini s potpisom nizozemskog dizajnera Jana Taminiaua.

Haljina, na kojoj se ombre efektom prelijevala crvena i bež boja, u području struka prelomljena je crnom prugom, a jedinstven dizajn istaknut je detaljem pripadajućeg lepršavog plašta. Kreaciju kojom nikako nije mogla proći neprimjetno, poput prave kraljice, Maxima je naglasila skupocjenim nakitom – visećim naušnicama i dijamantnom ogrlicom s detaljem crvena rubina na privjesku.

  • +3
Kraljica Maxima od Nizozemske Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dovoljno upečatljivu haljinu i presijavajući nakit pokušala je ublažiti odabirom pismo-torbe od crna satena i jednostavnim crnim štiklama. 

  • +5
Nizozemska kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras