Uvijek čisti i blistavi podovi

Nagrada u kojoj će svatko istinski uživati – osvojite iRobot robotski usisavač i perač podova (2u1) Roombu Combo 1138!

31.01.2023 u 10:13

Bionic
Reading

Pomisao na to da netko ali u ovom slučaju nešto, obavlja kućanske poslove umjesto vas – na prvu oduševljava. Uvijek čisti i blistavi podovi u vlastitom domu su stvarnost, a da je pritom vaša uloga u svemu, iznimno minimalna

Jedna 'zapovijed' dijeli vas od uvijek savršeno čistih podova, a sada imate priliku osvojiti Roombu Combo 1138, kojom su oduševljeni brojni korisnici diljem svijeta, a ovo su glavne prednosti Roombe Combo 1138:

  • pranje podova i usisavanje u jednom čišćenju
  • Glasovne komade putem kućnog asistenta (Google Home ili Alexa)
  • Inteligentna navigacija i senzori za praćenje podova
  • Tri načina čišćenja
  • Sustav bočnog čišćenja uzduž zidova i kutova

Riječ je o iRobotu koji i usisava i pere. Rješava se prašine i prvljaštine služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uza zidove i iz kutova, a sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture.

Kada govorimo o iRobotu iza njega stoji čak više od 30 godina stručnog znanja i inovacija u robotici, a upravo ta činjenica potvrđuje nemjerljivu kvalitetu koja rezultira time da danas više od 30 milijuna prodanih robota za kućanstvo uveseljava svoje vjerne korisnike diljem svijeta.

Roomba Combo poveziva je s vašim telefonom što uvelike olakšava svakodevicu, a uz nju jednostavno ne postoji strah od nečistih podova pa čak i ako se pojave nenajavljeni gosti jer Roomba Combo nikada ne razočara. Moguće je 'zakazati' čišćenje kada god vam najviše odgovara i onda kada ste daleko od svog doma.

Čitateljma tportala darujemo jedan robotski usisavač i perač podova (2u1) Roombu Combo 1138, a dobitnik je Tomislav Poljak.

Prilikom prijave na nagradnjaču pristajete na to da iRobot (Eurorobot d.o.o.) može koristiti vaše podatke u marketinške svrhe.