BEZ OBZIRA NA POSLJEDICE

Na što su sve žene spremne za višestruke orgazme?

04.02.2013 u 10:45

Bionic
Reading

Cilj povećanja G-točke je intenzivnije uživanje u seksu te u konačnici doživljavanje višestrukih orgazama. Cijena takvog zahvata uopće nije niska i, primjerice, u Velikoj Britaniji se kreće oko 5000 kuna

Zaboravite na operaciju grudi, usana ili liposukciju. Novi hit u estetskoj kirurgiji je povećanje G-točke! Riječ je o zahvatu u sklopu kojega se ubrizgava hijaluronska kiselina u osjetljivo tkivo smješteno na prednjem dijelu vagine.


Cilj povećanja G-točke je intenzivnije uživanje u seksu te u konačnici doživljavanje višestrukih orgazama. Cijena takvog zahvata uopće nije niska i u Velikoj Britaniji se kreće oko 5000 kuna. Unatoč tomu, zahvat je postao jako popularan i sve više žena ga želi.

No liječnici upozoravaju da nije riječ o bezazlenom zahvatu. Osim toga, navode da postojanje i djelovanje G-točke uopće nije potvrđeno znanstvenim dokazima. Ističu i da rezultati toga zahvata mogu biti suprotni od očekivanog, odnosno mogu zapravo narušiti kvalitetu seksualnog života.

Iako ima stručnjaka koji smatraju da je G-točka stvarnost te da istinski utječe na kvalitetu ženskog seksualnog života, ipak ne postoje relevantna istraživanja koja to potvrđuju. Zbog svega toga stručnjaci smatraju novi estetski trend iznimno opasnim.