ZNA ŠTO HOĆE

Na što nikad ne bi pristala Ornela Vištica

02.08.2012 u 10:09

Bionic
Reading

Glumica Ornela Vištica čuva privatni život kao zmija noge, a priznaje da je nekada jako zahtjevna

Ornela Vištica u intervjuu za 24 express objasnila je zašto neki ljudi kažu da ima težak karakter.

'Imam svoje kriterije. Možda zato kažu da imam težak karakter. Jako sam zahtjevna, imam stavove o životu i teško ih mijenjam. Ne volim površnost i ne pristajem ni na što ispod svojih kriterija', rekla je Ornela te komentirala trač da se ljubila s Robertom Kurbašom.

'Robert je sjajan kolega i imamo lijep odnos. To je sve što mogu reći, ali smiješno mi je da me se svako malo povezuje s nekim. Bili smo vani, bez ikakvih spornih situacija', dodala je Ornela, glumica koju je obilježila uloga Karmen, žene koja je neko vrijeme bila u ljubavnom trokutu.

'Teško je pričati o relacijama u trokutu. Uvijek se sjetim dana kada smo snimali upravo te scene, ljubavnica–žena-muškarac, i to su mi bile najteže scene u 'Larinom izboru'. Svjesna sam toga da se takve stvari događaju ljudima, ali ne bih voljela stajati na jednoj strani tog trokuta. Ja sam u tom trenutku igrala ljubavnicu, ali bilo mi je teško braniti svoju poziciju', rekla je Ornela te otkrila tko je za nju idealan muškarac.

'Već sam jednom prilikom rekla da bi bilo idealno kad bi bio mješavina mojih omiljenih filmskih junaka. Lijepo bi bilo ukomponirati uloge Daniela Day-Lewisa i njegovu ludost, fatalnost Marlona Branda i uz to dodati Javiera Bardema', zaključila je Ornela.