NAGRADNJAČE

Na pitanje odgovori i Garminov sat osvoji!

Izvor: tportal.hr / Autor: Jakov Novak

Österreich Werbung i tportal daruju deset uređaja Vivofit 3 koji mjere vašu aktivnost i pomažu vam da se stešete do početka ljeta

Vrijeme je da zaokrenete svoju svakodnevicu i ubacite je u drugi, brži ritam. Uređaj Vivofit 3 pomoći će vam u tome! S baterijom čiji je vijek trajanja godinu dana, Vivofit 3 mjerit će sve vaše aktivnosti i pomoći vam da ljeto dočekate vitki i u top formi.

Što može učiniti za vas? Osim što pokazuje vrijeme kao svaki obični sat, Garminov uređaj mjerit će vaše korake, potrošnju kalorija, predlagati dnevne ciljeve sukladno vašoj aktivnosti te štopati vrijeme, kad to poželite. Asistent na vašoj ruci posjeduje i pozadinsko svjetlo, vodootporan je i kompatibilan s iPhoneom i Androidima, na kojima ćete, skinete li Garminov app, pratiti svoj napredak iz dana u dan. Posebno će vam biti od koristi ako se narednih mjeseci budete zaputili na jednu od austrijskih planina na kojima možete voziti bicikle, planinariti, trčati, istraživati i, jednostavno, uživati u aktivnom odmoru.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jakov Novak

Kako do njega? Österreich Werbung i tportal za 10 sretnika osigurali su 10 uređaja.

Sve što trebate učiniti je odgovoriti na nagradno pitanje: Koliko izvedbi na koliko lokacija i u koliko dana je grad Salzburg pripremio za ovogodišnji kulturni program? (Odgovore na pitanja potražite ovdje)

Dobitnici su Katarina Tukara, Snježana Ležaić, Draženka Juračić, Jasminka Kordić, Željko Jurić, Marijo Bartolić, Ivan Turk, Sanja Puntijar, Katica Petrlin i Mladen Jakšić.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jakov Novak

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!