TAYLOR MOMSEN

Na mojim koncertima roditelji zovu policiju

13.10.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Taylor Momsen upoznali smo kao ambicioznu Jenny Humphrey u hit seriji 'Tračerica', a sad žestoko praši sa svojim hard rock/neo grunge bendom The Pretty Reckless

Iako joj je tek 20 godina, Taylor Momsen u svijetu showbizza snalazi se kao velika. Mnogi je se sjećaju i po ulozi slatke djevojčice Lucy u filmu 'Kako je Grinch ukrao Božić'.

Puno prije Miley Cyrus, počela je izazivati kontroverze provokativnim imidžem i škakljivim izjavama, a o tome je ponešto ispričala Maximu.

'Ljudi koji dolaze na naše koncerte zbilja su različiti. Dolaze stari rokeri koji nemaju pojma o 'Tračerici', roditelji s klincima koji su fanovi Jenny... Neki od njih su bili toliko šokirani da su zvali policiju jer su smatrali da je to što vide i čuju neprimjereno. Zbilja raznolika ekipa', rekla je Taylor Momsen koja obožava odjeću kakvu nose striptizete i debele slojeve crnog sjenila na očima.

'Puno se toga dogodilo nakon 'Tračerice'. Snimila sam album, imala veliku turneju s bendom, nastupali smo i s Gunsima. Sad vodim jedan sasvim drukčiji život', rekla je Momsen koja kao svoje uzore navodi Debbie Harry, Joan Jett i Cherie Currie.

Novi album 'Going to Hell' izlazi 2014. i naslijedit će 'Light Me Up' iz 2010. Poslušajte akustičnu verziju pjesme 'Going To Hell' s tog još neobjavljenog albuma: