NIJE ŠTEDJELA

Na medenom mjesecu u Parizu: Jennifer Lopez prošetala stajlinge u vrijednosti od gotovo 1,5 milijuna kuna

27.07.2022 u 13:52

Bionic
Reading

Ulazak u brak, Jennifer Lopez i Ben Affleck odlučili su proslaviti raskošnim medenim mjesecom u Parizu, a tijekom boravka u gradu ljubavi latino diva viđena je u mnoštvu zadivljujućih odjevnih kombinacija koje su, prema izračunu britanskog Daily Maila, koštale više od 170 tisuća dolara

Svoj medeni mjesec sa stilom Ben i Jennifer započeli su 21. Srpnja kada su prvi put ugledani u Parizu. Latino diva tada je nosila crvenu haljinu maksi kroja brenda Forte Forte uz bež platformke s PVC detaljem s potpisom Andree Wazen.

Drugoga dana svog boravka u Parizu ugledana je u još jednoj haljini brenda Forte Forte, a njezin odabir ovoga puta činila je crna haljina opuštena kroja s debljim naramenicama. Njoj je uz skupocjenu, crnu torbicu brenda Valentino pridodala crnu verziju već viđenih platformki brenda Andrea Wazen.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck na medenom mjesecu u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Lionel Urman / ddp USA / Profimedia

Kasnije tog dana odjenula je pripijenu cvjetnu midi haljinu Oscara de la Rente od 2290 dolara dok je istraživala grad s Affleckom. Uz nju nosila je i crvenu torbu Birkin brenda Hermes za koju se vjeruje da vrijedi od oko 40 tisuća dolara.

Dana 23. srpnja, novopečeni supružnici s djecom su krenuli na romantično krstarenje rijekom Seinom, a Lopez je za tu prigodu odjenula lanenu haljinu Tagtiatelle brenda Reformation koju je iskombinirala s YSL smeđim štiklama od brušene kože i smeđom Diana torbom brenda Gucci s ručkom od bambusa.

Te večeri Bennifer su uhvatili kako napuštaju svoj hotel, a Lopez je tada odjenula glamuroznu Gucci haljinu maksi kroja po cijeni od 10.500 dolara, uparivši ju sa šest tisuća dolara vrijednom torbicom talijanskog dvojca Dolce & Gabbana.

  • +4
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia

Idućega dana za posjet restoranu Christian Dior kreirala je izdanje u znaku cut-out haljine brenda Reformation i torbice brenda Valentino iz aktualne kolekcije, zaokruživši ga već viđenim platformama s potpisom Andree Wazen.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dana 25. srpnja par je otišao u shopping, a latino diva tada je nosila traperice s trapez nogavicama u paru s ružičastom Dolce & Gabbana bluzom na volane, a i ovo izdanje kompletirala je omiljenim cipelama Andree Wazen.

Istoga dana nekoliko sati kasnije osvanula je u jarko plavoj košulja haljini s potpisom Alexandera McQueena, stiliziravši ju Book torbom s potpisom Diora i klasičnim modelom bež balerinki.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: CPI+LSN / KCS Presse / Profimedia

Dana 26. srpnja nosila je kombinaciju ispranih traperica širokih nogavica i džempera brenda Dior upraivši ih s platformama brenda Dolce & Gabbana od ružičastog baršuna, kao i menta zelenom verzijom skupocjene torbe Birkin, čija se cijena procjenjuje na oko 80.000 dolara, a čime je britanski Daily Mail došao do cifre od gotovo 1, 5 milijuna kuna koliko je približno izdvojila za sva dosadašnja izdanja na medenom mjesecu u Parizu.