STJEPAN BOŽIĆ:

Na Farmi ću se liječiti od razvoda

23.04.2010 u 07:20

Bionic
Reading

Boksač Stjepan Božić uskoro bi se trebao pridružiti farmerima na ranču Nove TV, a cilj mu je, kaže, dobro se zabaviti i zaboraviti na privatne probleme

'Budući da sam još pod stresom zbog poslovnih i privatnih problema, moj je cilj ući u Farmu, dobro se zabaviti i posvetiti se sebi. Izliječiti se i preispitati sebe i svoje odluke. Dobro mi je došlo da se maknem u izolaciju', rekao je Božić za Večernji list.

Nedavno je javno priznao da se rastaje od supruge Angeline pa mu je odlazak na Farmu svojevrstan bijeg. Za sebe kaže da će vjerojatno biti dosadan pred kamerama, jer ne radi gluposti i nije razmažen.

'Kao klinac velik dio djetinjstva proveo sam na selu, nemam problema s tim što jedem i gdje spavam. Ovo je psihički težak projekt, ali ću izdržati. Bitno je kako si neke stvari postavite u glavi. Ako sam preživio 35 dana Etiopije, ovo mi neće biti problem. Nisam razmažen pa bi mi jedini problem mogli biti ljudi, jer ste prisiljeni 24 sata biti s onima s kojima možda ne želite biti', rekao je Božić.