Elegancija i udobnost

Muške ljetne kombinacije – pogledajte koje komade morate imati u svojoj garderobi

05.07.2022 u 10:51

Bionic
Reading

Iako ljeto još službeno nije počelo, toplo vrijeme i visoke temperature napokon su nam stigli, i vrijeme je da im prilagodimo svoju garderobu. Ako ne znate otkuda početi, u nastavku pročitajte naše savjete

Elegancija i udobnost na svim temperaturama

Iako je vruće, to nikako ne znači da zbog toga ne možete izgledati elegantno. Muška majica kratkih rukava ili polo majica odličan su izbor u brojnim situacijama jer se odlično ubacuju u gotovo sve modne stilove – od službenih do onih sasvim ležernih. Pri izboru muške majice kratkih rukava posebnu pažnju obratite na materijal izrade, na visokim je temperaturama puno ugodnije nositi prozračne i prirodne materijale poput pamuka i lana jer oni omogućavaju koži da diše.

Kada su u pitanju boje majica, tada je izbor u potpunosti na vama, ali ovisi i o tome u kojim ih prilikama planirate nositi. Ako želite postići profinjen izgled, tada su jednobojne majice izvrstan izbor koji se odlično kombinira s također jednobojnim hlačama. Naravno, za opuštenije prilike možete odabrati majicu u više boja ili pak neku sa zanimljivim printom koji će unijeti živost u vašu modnu kombinaciju. Ljubiteljima mode posebno će se svidjeti modeli s jasno istaknutim logotipom njihovog omiljenog proizvođača.

Majice kratkih rukava odličan su izbor i kada se bavite sportom – osim što će vam omogućiti visoku razinu udobnosti, u njima ćete i odlično izgledati, posebice ako ih uskladite s udobnim kratkim hlačama.

Odlične mogućnosti kombiniranja

Muške majice bez ikakvog se modnog napora odlično kombiniraju s trapericama, kepericama, ali i donjim dijelovima trenirke. Ako to vanjske prilike zahtijevaju, ali i prilike omogućavaju, odlično se mogu kombinirati i s muškim kratkim hlačicama, što je zapravo idealna kombinacija koju možete nositi kada ste na godišnjem odmoru i tijekom sličnih ležernih situacija. Ako tražite jednu na adresu na kojoj možete uživati u bogatoj ponudi odjevnih artikala, uključujući majice kratkih rukava, kratke hlače, ali i brojne druge, tada obavezno posjetite MODIVO. Širok izbor proizvoda, jednostavno naručivanje i brza dostava.

Ne zaboravite na udobnu obuću

Iako neki muškarci gotovo nikada ne izlaze iz tenisica, tijekom ljeta odličan su izbor natikače ili japanke jer omogućavaju prozračnost stopalima, a istovremeno daju notu ležernosti baš svakoj modnoj kombinaciji. Natikače ili japanke od umjetnih materijala možete slobodno nositi i na plažu, zahvaljujući čemu ne trebate ponijeti mnogo parova obuće sa sobom na putovanje.

Naravno, za duge ljetne šetnje gradom ili prirodom, ipak su najbolji izbor udobne tenisice. Uz odgovarajuću potporu za stopalo, udobne tenisice omogućit će vam da hodate satima bez pojave neugodnih žuljeva, natisaka i sličnih sitnih ozljeda.

Zaštitite glavu!

Na kraju, dobro je poznato da šešir glavu čuva, te ljetno razdoblje samo potvrđuje ovu izreku. Jako sunce i visoke temperature mogu dovesti do određenih zdravstvenih poteškoća, tako da nadopunite baš svaku svoju ljetnu modnu kombinaciju ljetnim šeširom ili šiltericom, ovisno o tome što se bolje uklapa u vaš modni stil.