RENATA SOPEK:

'Muškarci s trbuščićem mogu biti seksi'

21.03.2016 u 12:05

Bionic
Reading

Voditeljica RTL-a i trenerica fitnesa Renata Sopek gostovala je u jutarnjem showu 'Službeni početak vikenda' na zagrebačkom radiju Yammat FM i otkrila kakav muškarac može biti privlačan i treba li zato izgledati baš kao Apolon

Gostujući u emisiji, Renata je komentirala daddy body look, aktualni trend muškaraca današnjice. Duhoviti voditeljski dvojac Siniša Švec i Milan Peh ugostio je Renatu te se odmah na početku našalio s pitanjem mogu li je zamijeniti na satovima fitnesa s obzirom na to da su upravo oni predvodnici ovog trenda u Hrvatskoj.

Renata je komentirala kako muškarci s trbuščićem mogu biti seksi te da ne treba imati tijelo Apolona da bi bili privlačni. Stoga su se, dodala je, mnogi i ugledali na oskarovca Leonarda DiCaprija i Christiana Balea za kojima uzdišu milijuni žena. Svi su se složili da je rješenje u ravnoteži između životnog principa fit i fun – vježbati i zdravo se hraniti, ali ponekad si dopustiti i poneki nezdrav užitak, poput slasnog hamburgera, sladoleda, čaše piva ili cjelonoćnog izlaska.


Renata je sa slušateljima podijelila i nekoliko korisnih savjeta. Preporučila je da se ujutro pije gusti sok smoothie ili shake sa zobenim pahuljicama i voćem te je naglasila kako je njezin favorit uvijek borovnica. Po završetku gostovanja Švec, Peh i Renata pozvali su slušatelje da prate program Yammata, ali i njihov Facebook, jer se 30. ožujka priprema veliki Fitovo for funovo party, za koji ulaznice neće biti moguće kupiti već samo osvojiti.