ISKRENI RAZGOVORI

Muškarac od kojeg bježi Vanja Mamić

05.09.2013 u 11:09

Bionic
Reading

Uvijek pristupačna, dotjerana, seksi i ujedno ležerna Vanja Mamić otkrila nam je što misli o modnom stilu Hrvatica, što ne voli vidjeti na muškarcu, ali i zašto je ona sama čistokrvni freak

'Moram priznati da su Hrvatice izuzetno dobro odjevene i paze na sebe. Recimo, ako dođete u Miami, Pariz ili London, u koje znam tu i tamo navratiti, vidjet ćete da su cure puno ležernije nego kod nas. Čak bih rekla da se kod nas više trude izgledati vrhunski mada nema potrebe za tim', kaže Vanja, dodajući kako je kod nas trend da svi moraju biti u štiklama i sređeni, a toga vani nema.

Kad je muška moda u pitanju, Vanja nam je otkrila da na muškarcima ne voli kaubojke, ali i takvim muškarcima, primjećuje, mentalni sklop ne štima.


'Muškarac mora biti sam po sebi siguran u sebe, a garderoba ga ni na jedan način ne treba sputavati i odavati osobnost. Mada, isto tako, moram priznati da će me odbiti kada vidim da je netko preuredan, skockan, da svaka dlaka mora biti na svom mjestu. Onda znam da nešto ne štima s mentalnim sklopom te osobe. Volim ležerniji pristup. Muškarac je muškarac - sam po sebi mora biti uredan, ali ne mora biti obučen u prslučiće. Prva ću pobjeći od toga. Nisam taj tip', priznaje Vanja.

I ona sama njeguje sportski, mladenački stil, a u svim kombinacijama izgleda privlačno i opušteno. No kada je zdrava prehrana u pitanju, onda je, priznaje, 'čistokrvni freak'.

'Čistokrvni sam freak i nema dućana prirodne hrane u kojem me ne poznaju. Znaju me sve kumice na placu. Svaki dan kupujem friško, kuham svaki dan, pravim svoje müsli. Najvažniji obrok mi je doručak s mojim müslima - pržim bademe i smiješam sve proklijane klice', otkrila nam je Vanja, dodajući da za sve što volite i želite nađete vremena.

Ona pak još nađe vremena i za uređenje interijera, što joj je hobi i što radi sa srcem.