VELIKI POVRATAK CRNE PANTERE

Možete li vjerovati da ona ima 43 godine?

02.07.2013 u 11:48

  • +3

Naomi Campbell

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Bionic
Reading

Najpoznatija svjetska manekenka, 43-godišnja Naomi Campbell, Versaceovom revijom otvorila je Fashion Week u Parizu te svojom pojavom i vitkim stasom sve ostavila bez daha i riječi

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu Naomi Campbell, nakon što se već povukla iz svijeta mode, nakratko kao da je vratila vrijeme unazad te je kročila modnom pistom noseći Versace za tjednu mode u Parizu. Čini se kako godine na Naomi doista nemaju utjecaja, pa slavna 'crna pantera' nikoga nije ostavila ravnodušnom svojim vitkim stasom i besprijekornom linijom.

Odjevena u crnu usku i kratku haljinu prepunu zakovica ispod koje se nazirao crni prozirni grudnjak, Naomi je samouvjereno u vrtoglavo visokim potpeticama koračala pistom dok je njezina poznata duga crna kosa vijorila za njom – prizor pred kojim je rijetko tko mogao ostati ravnodušan.

Na pitanje kako se osjećala ponovno na pisti, Naomi je rekla: 'Tako sam sretna što sam u Parizu i što nosim reviju za Donatellu. Nas dvije se znamo već 25 godina. Odmah sam se osjećala kao dio obitelji i svi su prema meni bili tako dobri i puni podrške. Kao što vidite, ovo je vrlo emotivan događaj za mene i polaskana sam što sam ovdje.'

Tjedan mode u Parizu otvoren je preksinoć, a na njemu će svoje najbolje kreacije pokazati svi poznati svjetski dizajneri.