vjenčanje na plaži

Može li romantičnije od ovoga? Zanosna manekenka oduševila je jednostavnom vjenčanicom s posebnim detaljima

14.07.2022 u 09:23

Bionic
Reading

Lais Ribeiro, anđelica Victoria's Secreta, uplovila je u bračnu luku s bivšim profesionalnim košarkašem Joakimom Noahom. 'Sudbonosno da' izrekli su pred najbližim prijateljima i obitelji, a mladenka je zablistala u nježnoj i jako romantičnoj haljini, savršeno usklađenoj s bajkovitom ceremonijom vjenčanja na plaži u Brazilu

Tri godine otkako je prihvatila prosidbu svog supružnika te na prst stavila blistav zaručnički prsten 31-godišnja ljepotica izmijenila je zavjete sa 37-godišnjim bivšim profesionalnim košarkašem Joakimom Noahom. Za svoj veliki dan odabrala je prekrasnu bijelu haljinu, čiji je gornji dio bio u obliku korzeta dok je donji dio činila bajkovita i lepršava suknja od volumioznog tila. Poluprozirni i vrlo koketni steznik spuštenih ramena i ukrašen cvijećem savršeno je naglašavao siluetu i pratio liniju tijela.

Nalik na donje rublje, korzet je bio ukrašen izvezenim cvijećem koje su dalp vrlo nježan izgled haljini. Izvezeni cvjetni ukrasi tako su gusto prekrivali naramenice i spuštali se prema struku, a po suknji od tila bili su tek mjestimično posuti, kao da su ispali iz buketa i slučajno se zadržali na njoj.

Mladoženja se također odlučio na bijelu boju odijela, a par se zavjetovao na vječnu ljubav i to obećanje zapečatio poljupcem ispod ružičasto-bijelog luka od ruža.

  • +39
Vjenčali se Lais Ribeiro i Joakim Noah Izvor: Profimedia / Autor: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoj izgled mladenka je savršeno uklopila u jednostavnu i vrlo romantičnu ceremoniju vjenčanja na plaži. Do oltara ju je dopratio otac, a dok je bosa koračala sitnim pijeskom, duga valovita kosa vijorila se na povjetarcu. Nenametljiv make up bio je usklađen s jednostavnim i nenametljivim vjenčanim izgledom. U ruci je nosila bajkoviti buket koji je odgovarao cvjetnom ukrasu u njezinoj kosi.

Među uzvanicima ovog romantičnog događaja našla su se i poznata imena, pa su ulogu djeveruša preuzele prekrasne anđelice Jasmine Tookes i Sara Sampaio, a bili su tu i Derrick Rose, Candice Swanepoel i Alaina Anderson.

Inače, 31-godišnji supermodel brazilskih korijena poznata je po svojoj fantastičnoj figuri. Prvi put se pojavila na pozornici za Victoria's Secret 2010., a od 2015. godine pripada odabranom krugu anđelica. S druge strane Noah je veći dio svoje karijere igrao za Chicago Bullse prije nego što je otišao na Manhattan te igrao za Knickse, a potom za Memphis Grizzliese.