MODNO RAZOČARALA

Može li dosadnije: Meghan Markle kao da je pokrala odjeću iz ormara Kate Middleton

25.04.2018 u 09:59

Bionic
Reading

Iako je do sada uvijek bila besprijekorno odjevena i dosljedna svom stilu, Meghan Markle pokazala je da i ona ima loše dane i da zna pogriješiti

Princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle odradili su svoj prvi službeni angažman otkad je princ postao ambasador za mlade Commonwealtha. Na službenoj misi u Wellington Archu par je odao počast svim poginulim vojnicima u Novozelandskim ratovima.

Istoga dana svake godine u Londonu se obilježava već tradicionalni obred, na kojem se nađe i nekoliko pripadnika kraljevske obitelji. Ove godine ta je čast zapala princa Harryja i njegovu buduću suprugu.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U skladu sa situacijom, Meghan se odlučila za stajling u kojem je do sada nismo imali prilike vidjeti. Konzervativni stajling lijepe Amerikanke izgledao je kao da je došao iz ormara Kate Middleton.

Meghan je odjenula dugi sivi kaput s dvorednim kopčanjem ispod kojeg se nazirala crna haljina. Ono što je posebno upadalo u oči je glomazan crni šešir koji ne priliči ni godišnjem dobu, ali ni njezinoj konstituciji tijela. Uz sve je kombinirala crne cipele na deblju petu, kakve u posljednje vrijeme uglavnom možemo vidjeti na vojvotkinji Kate Middleton, ali i crnu Guccijevu torbicu, koja je jedina svijetla točka ovog outfita.

Cjelokupni dojam njezina modnog izričaja nije ispao baš najbolje. Osim što ju je kroj kaputa proširio, Meghan si je dosadnim modnim detaljima dodala nekoliko godina. Ovakvo izdanje nije uobičajeno za lijepu Amerikanku, koja je do sada uvijek briljirala kada je u pitanju odjeća.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bila je vjerna svome stilu i unosila dašak promjena u stroge kraljevske protokole, čak iako bi to značilo prekršiti poneko pravilo. No izgleda da kako se bliži veliko vjenčanje, Meghan upija savjete svoje šogorice Kate Middleton i polako kopira njezine kombinacije.