BOLESNI ODNOSI

Morgan Freeman se ženi unukom bivše supruge

10.07.2009 u 08:45

Bionic
Reading

Slavni glumac navodno će se oženiti 27-godišnjom unukom svoje bivše supruge, E'Denom Hines koja je od njega mlađa 45 godina

Američki su tabloidi prije nekoliko mjeseci objavili da je 72-godišnji Freeman u tajnoj vezi s članicom svoje nekadašnje obitelji već cijelo desetljeće. Ona je unuka njegove prve supruge, a odgajao ju je Freeman zajedno sa svojom drugom suprugom Myrnom.

Dugo skrivana veza bila je i glavni uzrok raspada njegova braka. Međutim, čini se da je slavni glumac ozbiljno zaljubljen u mlađahnu E'Denu jer se planiraju vjenčati nakon što završi njegova brakorazvodna parnica.

Izvor blizak toj obitelji kaže da je vjenčanje za Freemana ionako bio njezin jedini cilj. Glumčeva supruga Myrna od koje se razvodi priznala je da sa svojim uskoro bivšim suprugom nije dijelila bračnu postelju još od 2001. te da su imali vrlo otvoren brak u kojem su oboje imali druge seksualne partnere. Godinama je Freeman bio u vezi bivšom učiteljicom Mary Joyce Hays, i to u isto vrijeme dok je odražavao vezu s E'Denom.