ZBOG NAĐENIH LIJEKOVA

Moguća tužba protiv liječnika Whitney Houston?

14.02.2012 u 10:24

Bionic
Reading

Dok tijelo Whitney Houston stiže u New Jersey, gdje će biti pokopana, njezini liječnici suočavaju se s neugodnim pitanjem jesu li lijekovi pronađeni u Beverly Hiltonu ilegalni ili ne

Tijelo Whitney Houston pronađeno je u kadi Beverly Hill Hilton Hotela, okruženo bočicama s različitim lijekovima, od ibuprofena protiv bolova, preko antidepresiva Xanaxa, Midola za ublažavanje menstrualnih bolova i Amoxicillina protiv bakterijskih infekcija pa nadalje.

Zbog šarolike lepeze lijekova, protiv njezinih doktora mogla bi biti podignuta optužnica, posebice ako se dokaže da su neki od lijekova do nje stigli bez recepta, ilegalnim putem. Težina moguće optužnice bila bi i veća ako se potvrdi da je Whitney umrla od koktela lijekova.

Koliko god bila šok, Whitneyina smrt i nije veliko iznenađenje onima koji je poznaju. 'Koliko god to tužno zvučalo, njezina smrt, iako nevjerojatna, nije stigla iznenada', rekao je netko od upućenih Peopleu.

'Godinama se borila s demonima u privatnom i javnom životu… Već dulje vrijeme njezin je život jurio prema dnu, a ljudi oko nje nisu ništa napravili kako bi joj pomogli.'