ISPLATI IH SE IMATI

Modnom stilu Francuskinja teško je odoljeti, a ovo su zimski komadi koje obožavaju nositi

24.11.2022 u 08:05

Bionic
Reading

Komadi koji nikad ne izlaze iz mode uvijek su dobrodošla modna investicija i svojevrsni 'kostur' oko kojeg slažemo modnu priču, slažu se stilisti, a ako netko zna kako u svakoj prigodi izgledati fantastično, to su Francuskinje

Ukoliko vam nedostaje inspiracije za osmišljavanje modnih kombinacija u hladnoj sezoni, uvijek je dobro pogledati kako to rade Francuskinje, osobito Parižanke.

Bakina vesta od najfinijeg kašmira ili klasični kaput muškog kroja koji nikad neće izaći iz mode samo su neki od zimskih komada koje Francuskinje kombiniraju s puno stila pa ne čudi kako su zaljubljenice u modu diljem svijeta naprosto fascinirane prepoznatljivim francuskim chicom.

Nonšalantan pristup modi ono je što francuski stil čini toliko poželjnim, no budite sigurni da je svaki detalj outfita od neuredne frizure sa osunčanim pramenovima pa do ležerno prebačenog balonera itekako pomno osmišljen. 

Ukoliko gajite naklonost prema francuskom chicu, evo u koje komade trebate investirati kako biste ovih hladnih mjeseci privlačili poglede:  

Crni džemper s visokim ovratnikom  

Ležerni kardigan

  • +21
Dugi kardigani Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Hlače od samta

Svestrani blejzer 

  • +6
Oversized sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Četvrtaste sunčane naočale

Teddy kaput

Zimski komplet

Čizme do koljena

  • +19
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kratka jakna s umjetnim krznom

Prsluk od odijela

  • +3
Prsluci u high street trgovinama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo