DOMINACIJA SIVE

Modno usklađeni par: Rihanna i A$AP Rocky ukrali pozornost na premijeri filma

27.10.2022 u 12:38

Bionic
Reading

S partnerom A$AP-om Rockyjem, ikona stila s Barbadosa i najmlađa američka milijarderka bila je jedna od glavnih zvijezdi svečane premijere novog nastavka Marvelovog hita 'Black Panther' u Los Angelesu

Nakon niza trudničkih izdanja kojim je ove godine punila medijske stupce, Rihanna nastavlja servirati modna iznenađenja i nakon dolaska prinove.

Na crvenom tepihu u Los Angelesu ove je srijede s partnerom A$AP-om Rockyjem ukrala pozornost u modno usklađenim izdanjima.

  • +4
Rihanna i A$AP Rocky Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezin odabir činila je skulpturalna siva haljina presvučena šljokicama, s korzetnom podstavom I velikim naborom na bokovima, a riječ je o kreaciji iz aktualne kolekcije američkog dizajnera Ricka Owensa, za čije se komade odlučio I Rihannin 34- godišnji partner.

Duge rukavice kojim je začinila haljinu jedinstvenog izgleda ‘spojila’ je s kompletom A$AP Rockyja stvorenom od predimenzionirane jakne i hlača s dodatkom šlepa na nogavicama.

'BLACK PANTHER: WAKANDA ZAUVIJEK'

Ne zna se koji je bolji: Premijera Marvelovog filma vrvjela damama u ludo dobrim stajlinzima

Pogledaj galeriju

Za novi nastavak Marvelovog hita iz 2018. godine Rihanna je snimila čak dvije pjesme, a uvodna 'Lift Me Up’ na streaming servisima očekuje se ovog petka. Od 2016. godine i objave albuma 'Anti' Rihanna je na duži period zamrznula glazbenu karijeru posvetivši se radu na svojoj kozmetičkoj i liniji donjeg rublja koje su joj donijele titulu najmlađe američke milijarderke.

Rihannin povratak u eter dolazi manje od mjesec dana nakon što je potvrdila svoj nastup u poluvremenu Super Bowla 2023. godine objavom danas viralne fotografije na Instagramu.