KAŽE FORBES

Ona je najmlađa američka milijarderka: Rihanna je bogatija i od Kim Kardashian i sve je zaradila sama

07.07.2022 u 11:15

Bionic
Reading

Prema novoj listi magazina Forbes, barbadoška pjevačica Rihanna dospjela je na sam vrh i to zahvaljujući zaradi zbog koje je najmlađa milijarderka, ispod 40 godina, u Americi

Ima tek 34 godine i službeno je najmlađa američka milijarderka. Barbadoška pjeačica Rihanna, osim zahvaljujući glazbi i hitovima koje već godinama izvodi, bogatstvo je stekla i kao suvlasnica tvrtke s francuskim luksuznim trgovcem te ima i vlastitu make up liniju.

Riječ je naravno o Fenty Beauty, za kojim luduju žene diljem svijeta, a koji joj je samo u 2020. godini donio više od 550 milijuna dolara prihoda. Uz to ima i 30 posto udjela u liniji donjeg rublja Savage x Fenty, a čini se kako bi uskoro trebala 'podebljati račun', budući da su u pripremi nove pjesme.

Svojom zaradom Rihanna je prestigla i reality zvijezdu Kim Kardashian, koja unatoč reality showu, mobilnoj igrici, kozmetičkom brendu KKW Beauty, kao i Skimsu, brendu odjeće za oblikovanje tijela, nije uspjela skinuti pjevačicu s trona.

Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, na popisu bogatašica nalazi se i sestra Kim Kardashian, 24-godišnja Kylie Jenner, koju je 2018. Forbes proglasio najmlađom milijarderkom, no nakon što je naknadno još jednom izračunato njezino bogatstvo, titula joj je oduzeta jer ipak nije zaradila milijardu. Danas se njezino bogatstvo procjenjuje na oko 600 milijuna dolara.