HIT DETALJ

Modno ludilo: Glazbene dive hvale se čarapicama od 8 tisuća kuna

11.01.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Sudeći po novim izdanjima jednih od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, talijanska kuća Gucci može se pohvaliti novim modnim hitom

Nakon što je preuzeo funkciju kreativnog direktora modne kuće Gucci dizajner Alessandro Michele, osim što je udahnuo novi život kultnom talijanskom brendu, do danas je uspješno lansirao mnoštvo must-have komada kad je riječ o modnim dodacima.

  • +6
Gucci remen na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Komadima poput prepoznatljiva Gucci remena i modela torbi Dionysus u popularnosti se opako približavaju kristalima ukrašene čarape koje se u prodaji nalaze za nevjerovatnih 8 tisuća kuna.

  • +5
Gucci čarape Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cijenom i izgledom raskošne čarape modna kuća Gucci lansirala je u sklopu resort kolekcije predstavljene u svibnju prošle godine, a slavne ljubiteljice uspjele su pronaći u latino divi Jennifer Lopez i ikoni stila Rihanni.

Slavna J.Lo sa skupocjenim parom čarapa pohvalila se na svom Instagramu noseći od glave do pete komade s potpisom Gucci, a najveću pažnju očekivano su zaradile kristalne čarape u paru s ljubičastim štiklama zlatnih remenčića.

I got a new pair of socks today...🧦 #guccigang

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Poput Jennifer, svjetlucajućim čarapama s potpisom Gucci nije odoljela ni Rihanna koja je skupocjen par istaknula bijelim cipelama mule i parirala s kombinacijom slip haljine i pernata modela jakne.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on