NADOLAZEĆI TRENDOVI

Modni ulovi: Pronašli smo bluze i košulje za svačiji džep koje će obilježiti jesen

22.09.2018 u 11:03

Bionic
Reading

Ove jeseni iznenadit će nas mnoštvo trendova koji već lagano kucaju na vrata. Košulje i bluze i ove su sezone nezaobilazni odjevni komadi koje svaka žena mora imati u ormaru, a volimo ih upravo zato što se vrlo lako kombiniraju i odlične su za nošenje od jutra do mraka te za svakodnevne, poslovne i večernje prilike. Trgovine su već prepune trendi modela, a pogledate li pažljivo, primijetit ćete da se izdvaja njih osam

Prije nego se počastite sezonskim šopingom bacite oko na jesenske trendove kojima ćemo biti zaluđeni narednih mjeseci. Bez obzira koje je doba godine, bluze i košulje dobrodošle su u ormaru svake žene, no narednih mjeseci svi ćemo tragati za istim modelima. Izdvojili smo njih osam koji će ove jeseni preplaviti gradske špice.

1. Karirani uzorak

Točkice i prugice koje su obilježile ljetnu sezonu sada su u drugom planu, a trend koji će dominirati jesenskim mjesecima je karirani uzorak. Karirano se nosi od glave do pete, a košulje i bluze s ovim trendi uzorkom doslovno su preplavile trgovine.

2. Košulje na vezanje

Bikinije na vezanje koji su ovo ljeto dominirali plažama zamijenile su košulje na vezanje. Ako vam se ne da kupovati ovaj model samo zato što je trenutno u modi, isto možete postići najobičnijom košuljom na kopčanje, tako što ćete zadnja dva, tri gumba pustiti raskopčana, uzeti krajeve košulje i zavezati ih u čvor. Ova trik je vrlo jednostavan, a djeluje efektno.

3. Životinjski print

Životinjski uzorak ove će sezone preplaviti ulice. Zebrasti, leopard i tigrasti uzorak brojne high street trgovine ponudile su u obliku haljina, hlača, suknji i neodoljivih modela košulja. No na policama ćete primijetiti još jedan efektan uzorak, a riječ je zmijskom printu, za koji se šuška da će obilježiti sezonu jesen/zima 2018.

4. Puf rukavi

Pogledate li profile vodećih modnih blogerica i trendseterica na Instagramu, primijetit ćete još jedan uzbudljivi trend koji smo dosad zaobilazili u širokom krugu, a to su puf rukavi. Bluze i haljine s puf rukavima osvojile su modnu scenu, a ovo je tek početak njihove vladavine.

5. Košulje - tunike

Ovdje nije riječ o ultimativnom hitu sezone, već o komadu koji je uvijek dobro imati u ormaru. Košulje - tunike bezvremenski su klasik koji možete isfurati i ljeti kao haljinu, a zimi na, primjerice, kožne hlače i trendi kaubojske čizmice.

6. Prugice

Prugice su obilježile ljetnu sezonu, a za razliku od točkica koje su s prugicama vodile tijesnu borbu, bit će popularne i tijekom jesenskih mjeseci. U trgovinama već sad možete pronaći velik izbor košulja i bluza s prugastim uzorkom, a nama se posebno dopadaju modeli na preklop.

7. Košulje u stilu marama

Ako pogledate Guccijevu kolekciju za jesen/zimu, primijetit ćete da su marame apsolutni hit koji nas očekuje narednih mjeseci. Marine Serre i Richard Quinn od njih su načinili kompletne kolekcije i, moramo priznati, izgledaju neodoljivo. No za ovim novim modnim porivom ne kaskaju ni popularni high street brendovi poput Zare, koja je u svoju najnoviju kolekciju ubacila i nekoliko primamljivih modela košulja, bluza i haljina.

8. Satenske košulje

Također, vrlo popularan model ove sezone su bluze/košulje od satena, no ni približno kao komadi sa životinjskim printom, stoga ako razmišljate kojim se novim komadom počastiti, neka to bude košulja s leopard ili zmijskim uzorkom.

Zavirite u galeriju i pronađite za sebe neke od trendi modela bluza i košulja za svačiji džep, kojima nećete pogriješiti.

  • +113
Bluze i košulje za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije