PAMETNA INVESTICIJA

Modni trendovi u koje se isplati uložiti ako imate 20, 30, 40…

06.03.2017 u 06:31

  • +23

Modni trendovi za svaku dob

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Modni eksperti došli su na ideju kategoriziranja trendova po godinama, smatrajući da pojedini trendovi najbolje pristaju specifičnoj dobnoj skupini

'Iako pokušavamo razvrstati trendove i pojedine modne predmete s obzirom na dob, smatramo da biste uvijek trebali investirati u komade u kojima se osjećate najudobnije i samopuzdano', otrkiva tim modne stranice WhoWhatWear.

Roza boja u 20-ima

Roza boja sve je učeastalija pojava na modnoj sceni zahvaljujući aktualnim kolekcijama za sezonu proljeće-ljeto. 'Iako ovu boju smatramo prikladnom za žene različitih dobnih skupina, osobno je volimo ugledati na djevojkama u 20-ima jer odašilje mladenačku i zabavnu modnu poruku'.

Leopard uzorak u 30-ima

Uzorak leoparda smatra se bezvremenskim i, prema mišljenju modnih znalaca, nosiv je u svakoj dobi, osobito u 30-im godinama. Leopard uzorak nosite kada svijetu želite dokazati da izlaskom iz 20-ih ne propada svijet. Osim činjenice da nikada neće izaći iz mode, pokazat će se prikladnim rješenjem i u poslovnim izdanjima, uz tendenciju da se nošenjem leopard uzorka u vlastitoj koži osjećate živahnije nego inače.

Jedinstvene košulje u 40-ima

Srećom, trend košulja s pomaknutim detaljima već neko vrijeme vlada modnom scenom, a razlog njihove popularnosti mnogi vide u lakoći nošenja i svestranosti. Bilo da je riječ o modelima s maštovitim krojem rukava ili primjercima s detaljem golih ramena, ove pomaknute verzije klasičnih košulja ističu najbolje od linije u svakoj dobi, a pritom odaju dojam kao da niste uložili prevelik trud u osmišljavanju kombinacije.

Otkačene traperice u 50-ima

Traperice slove za neizostavan komad u ormaru svake žene, a otkačeni modeli koji stižu u verziji dvobojnog trapera ili s nedovršenim i asimetričnim nogavicama, modni znalci smatraju pametnom investicijom za žene u 50-im godinama.

Upečatljive natikače u 60-ima

Kao najveću vrlinu jedinstvenih modela natikača, tim WhoWhatWeara ističe njihovu sposobnost stvaranja posebnog dojma od naizgled obične kombinacije. Ako ste ovisni o nošenju potpuno crnih kombinacija ili kombiniranju nekoliko upečatljivih modnih dodataka, maštoviti modeli natikača definitivno će vam izmamiti osmijeh na lice.

Karirani i pepita uzorak u 70-ima

Iako je riječ o uzorcima s dugogodišnjom modnom poviješću, ove sezone vraćaju se u velikom stilu. Zahvaljujući izgledu, karirani i pepita uzorak posjeduje zrelu estetiku, stoga ga smatramo posebno prikladnim za žene u 70-ima.

Objavu dijeli Miles (@milesisland22)