BRIT AWARDS

Modni promašaji dominirali na zvjezdanom tepihu

25.02.2016 u 13:32

  • +7

Haljine na dodjeli Brit Awardsa

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon glamurozne dodjele nagrada Grammy, došao je red na najnoviju dodjelu Brit Awardsa. Za pojavljivanje na glamuroznom crvenom tepihu u Londonu slavne uzvanice posebno su se stilski potrudile

Glazbene zvijezde s A-liste poput Adele i Rihanne dobile su posebnu pažnju javnosti i nastupima na dodjeli i modnim izdanjima. Iako je u posljednji tren otkazala nastup na nagradama Grammy, Rihanna se svojim fanovima odužila na britanskom terenu.

Poznata po svom specifičnom stilu, Rihanna ovaj put nije pretjerala. Nosila je bajkovitu haljinu iz kolekcije Armani Prive. Haljinom boje lavande i zanimljivih detalja uspjela se smjestiti na listu najbolje odjevenih uzvanica.

Ljubimica publike Adele pojavila se u zagasito crvenoj haljini Giambattiste Vallija. Osim po glazbenim uspjesima, pažnju javnosti dobiva i novim stesanim izgledom, no on na dodjeli Brit Awardsa nije došao do izražaja. Haljina zanimljiva kroja i dekoltea, s volanima prekrila joj je nekako liniju, no nakon serije tamnijih haljina u koje je znala uskakati, ova se pokazala kao pravo osvježenje.

Na crvenom tepihu ni ovaj put nije nedostajalo crnih haljina. Model Lily Donaldson pokazala je svu raskoš svojih manekenskih nogu, a džepna venera Kylie Minogue svoju sitnu figuru ugurala je u haljinu do koljena s ugrađenim korzetom i suknjom puf-kroja. Ovim zvijezdama u crnim opravicama pridružila se i trendseterica Alexa Chung u satenskoj haljini bez naramenica s maštovitim drapiranim dijelovima koji su joj  prianjali uz krhku figuru.

Da je proljeće uistinu pred vratima, najbolje govori haljina Lane Del Rey. Ova bijela haljina opuštena kroja s detaljima poljskog cvijeća posebno se istaknula na crvenom tepihu čime je Lana zavrijedila mjesto na listi najbolje odjevenih te večeri. U igri s uzorcima i printovima pridružila joj se bivša spajsica Geri Halliwell pojavivši se u jednostavnoj haljini do koljena izražajnog životinjskog uzorka.

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Brit Awards posebno su se istaknule haljine u prljavobijelim i bež tonovima za kojima su posezale brojne uzvanice. No od brojnih koje su ih nosile posebno se istaknula Florence Welch u trendovskoj svilenoj haljini nalik spavaćici i britanska zvijezda Charli XCX u jedinstvenoj haljini ekscentrične Vivienne Westwood

Britanske ljepotice poznate su po seksepilu pa su ga i ovaj put istaknule. Pjevačica Cheryl Fernandez-Versini odlučila se za kratku blijedožutu haljinu s potpisom Zuhaira Murada, a Abbey Clancy, model i supruga nogometaša Petera Croucha, pojavila u jednako kratkoj metalik haljini na jedno rame.