DRUGAČIJI ODABIR

Modni obrat: Lijepa Kate Middleton prošetala trendi čizme

15.11.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Kate Middleton posjetila je Dječji centar u Londonu kako bi ispitala i nastojala pronaći rješenje za zabrinjavajući problem mentalnog zdravlja trudnica, rodilja i tek ostvarenih majki. Dobro raspoložena vojvotkinja od Cambridgea izgledala je zanosno u maloj crnoj haljini i trendi čizmama koje obožavaju poznate trendseterice

Tijekom posjeta Dječjem centru Hornsey Road u Londonu, klinici koja novoostvarenim roditeljima pruža mentalnu podršku, terapijske sastanke, pomoć prije i nakon poroda te jaslice za djecu, Kate Middleton iznenadio je podatak da je najmanje 20 posto žena narušeno mentalno zdravlje u trudnoći ili u prvih godinu dana od rođenja djeteta.

S obzirom na to da je i sama majka koja uskoro očekuje treće dijete, Kate je ovaj problem pogodio te se željela uvjeriti da žene u centru dobivaju najbolju moguću skrb.

Lijepa vojvotkinja od Cambridgea konačno se riješila mučnina u trudnoći zbog kojih jedno vrijeme nije izlazila u javnost, pa sada konačno može nastaviti svoje dužnosti, ali i iskoristiti priliku da pokaže svoje ženstvene i sofisticirane modne kombinacije koje smo navikli viđati na njoj.

  • +17
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako Kate radije nosi klasične štikle zatvorenih prstiju i haljine koje ne otkrivaju ramena, ljetos je dokazala da je spremna na promjene u stilu odijevanja te da se ne boji poigrati komadima netipičnim za kraljevski krug. Tako je i ovog puta lijepa trudnica odlučila začiniti modnu kombinaciju trendi visokim čizmama s potpisom Stuarta Weitzmana, jednog od omiljenih dizajnera poznatih trendseterica.

Kate je uskladila čizme s malom crnom haljinom, ispod koje je nosila guste crne čarape, a kontrastni efekt odlučila je postići elegantnim bijelim kaputom s kragnom brenda Goat, dok je cjelokupan stajling zaokružila bisernim naušnicama Kiki McDonough i crnom clutch torbicom Mulberry.