MAME S POLICA

Modni noviteti: Ovomjesečni high street ulovi za koje želimo da znate

02.12.2020 u 14:07

Bionic
Reading

S polica trgovina mame nas nove kolekcije, a i činjenica da smo zagazili u prosinac dodatan je poticaj da zavirimo u trgovine i otkrijemo ponudu high street brendova. Upecali smo pregršt modnih noviteta s potpisom omiljenih high street brendova koje vrijedi pospremiti u ormar

Ove zime uistinu će biti za svakoga ponešto. Osim vječne crne boje i kariranog uzorka, modni stručnjaci najavili su opću pomamu za resicama i pletivom, što se da primijetiti i po aktualnoj ponudi high street brendova. Dugi kaputi od kože i vinila također se vraćaju ove sezone u modu, a možda najveće iznenađenje su gumene čizme, ribarske kape i glamurozne rukavice poput onih koje se nose u kazalište.

Ako želite kupiti komad odjeće koji će vam se isplatiti s godinama, investirajte u klasičan sako ravnog kroja ili sako s dodatkom remena u struku jer ovo je trend koji će biti must have sezone, a parirat će mu i sakoi i jaknice od kože i njenih imitacija.

  • +13
High street sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ukoliko trebamo izdvojiti najpopularniji kaput sezona, prvo mjesto zauzeo bi prošiveni kaput koji grije bolje čak i od teddy kaputa i bunda od umjetnog krzna.

Koža je općenito ove sezone veliki modni hit pa se nismo iznenadili činjenicom da su odjevni komadi od nje doslovno preplavili police trgovina. Također, ako volite klasične komade odjeće, sigurno nećete pogriješiti investirate li u neutralnu haljinu od pletiva jer slovi za najpopularniji model sezone jesen/zima 2020.

  • +11
Kožne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Modni noviteti uz high street trgovina

Mango

COS

& Other Stories

Arket

Monki

Gap

H&M

Marks & Spencer

Whistles

French Connection

Zara

Uterque

Bershka

Reserved