predmet žudnje

Modni klasik: Martina Bienenfeld zablistala u jednim od najpoželjnijih cipela

30.06.2023 u 21:34

Bionic
Reading

Martina Bienenfeld kreirala je elegantan poslovni outfit koji je začinila pravim predmetom žudnje modnih ovisnica - Chanelovim slingback cipelama

Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, poznata je po dobrom modnom ukusu koji je pokazala i na današnjem gostovanju na Top Radiju.

Naime, Bienenfeld je birala jedan od najpoželjnijih komada - elegantne Chanelove slingback cipele u kombinaciji bež i crne boje.

Riječ je o cipelama koje čak 66 godina nakon nastanka ostaju najomiljeniji i najudobniji izbor holivudskih zvijezda i modnih ikona, što ih i ovog ljeta čini jednim od najpoželjnijih komada obuće koje možete posjedovati.

Jedan od razloga njihove popularnosti je iznimna udobnost, što ih čini idealnom alternativom cipelama na visoku petu, kao i njihov efektan dvobojni dizajn.

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba nosila ih je na otmjenu crnu biznis kombinaciju krojenih hlača i elegantne bluze čipkastog V-izreza.

Nedavno smo u njima mogli vidjeti glumice Lily-Rose Depp i Brie Larson, pjevačicu Rihannu, trendsetericu Kylie Jenner te još jedno lice s domaće scene - Iris Livaju koja ih je nosila u kombinaciji crnih hlača i bež košulje.

  • +4
Chanel slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Chanel Promo