DIVNA HALJINA, LOŠ TAJMING

Modni kiks premijerove supruge

13.06.2016 u 12:00

  • +3

Samantha Cameron

Izvor: Profimedia / Autor: samantha Cameron

Bionic
Reading

Supruga premijera Davida Camerona slovi za jednu od najbolje odjevenih javnih osoba u Velikoj Britaniji, ali omaknula joj se modna pogreška koju će sigurno još dugo pamtiti

Među važnim uzvanicama koji su dio velikog slavlja povodom 90. rođendana britanske kraljice Elizabete supruga premijera Davida Camerona haljinom za ceremoniju u katedrali St. Paul nije naišla na istomišljenike pa se društvenim mrežama proširila neugodna rasprava koja zadnjih dana puni novinske stupce.

Iako je Samantha Cameron imala odličnu haljinu i zapravo je svojom pojavom zasjenila Kate Middleton, nije se svima svidjelo to što je otkrila ruke i ramena, a ceremonija je održana u crkvi.

Prugasta haljina s potpisom L.K. Bennetta bila je pravo osvježenje u redovima britanske elite jer su svi izgledali jednako sa šeširima i u klasičnim kreacijama, ali mnogima je zasmetalo to što premijerova supruga nije pokrila ramena jer se ceremonija održavala u crkvi, a nepisano je pravilo da se gola ramena pokrivaju u njoj.


Razni stavovi i mišljenja preplavili su društvene mreže pa su se neki pitali zna li ona da se u crkvu ne dolazi golih ramena, a drugi su joj odmah potpisali modnu presudu.

Ovo je jedan od rijetkih modnih kikseva uvijek elegantne premijerove supruge koja se prošle godine našla na prvom mjestu liste najbolje odjevenih osoba na svijetu, po izboru prestižnog Vanity Faira. Visoka i vitka Samantha Cameron nebrojeno je puta dokazala da jako dobro zna koji krojevi joj najbolje pristaju, a Vanity Fair najviše hvali njezin konzervativni šarm kad je odjeća u pitanju. Voli upečatljive printove, kao i boje, ali i jednostavne haljine. Omiljeni su joj modni dodatak remeni kojima ističe vitak struk, a s njima svaki outfit u trenu izgleda elegantnije i luksuznije, što je dokazala i ovaj put.