MODNA IKONA DANAŠNJICE

Modni hat trick lijepe Meghan Markle: Tri odlična stajlinga u istom danu

11.07.2018 u 11:48

Bionic
Reading

Meghan Markle i njezin suprug princ Harry nalaze se u dvodnevnom posjetu Irskoj, a stajlinzi lijepe vojvotkinje od Sussexa ne prestaju intrigirati svjetske medije

Lijepa 36-godišnjakinja koja se u kratkom roku nametnula kao nova modna ikona i jedina prava konkurencija omiljenoj članici kraljevske obitelji Kate Middleton, u istom je danu pokazala tri nevjerojatna stajlinga koji su oduševili modni svijet.

  • +19
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako su početkom godine posjetili Sjevernu Irsku kao zaručnici, novopečeni su se mladenci vratili na zeleni otok, ovoga puta u službeni posjet Republici Irskoj gdje je njihov dolazak izazvao ogromno zanimanje.

Bio je to dan prepun događanja za mladi bračni par koji je izmijenio zavjete 19. svibnja u dvorcu Windsor.

Prijepodne je Meghan sa suprugom, Kate Middleton, princom Williamom i kraljicom Elizabetom u Westminsterskoj opatiji nazočila II proslavi 100. godišnjice Kraljevskih zračnih snaga koji nije propustila ni britanska premijerka Theresa May.

  • +16
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U Diorovoj tamnoplavoj haljini 'lađa' izreza i tri četvrt rukava mnoge je podsjetila na neponovljivu Audrey Hepburn te mladenačkim outfitom potpuno zasjenila Kate Middleton koja je modno podbacila odjenuvši vrlo konzervativnu kombinaciju.

Efektnu haljinu čija je cijena paprenih 16.300 kuna lijepa Meghan začinila je velikim šeširom s potpisom dizajnera Stephena Jonesa, Cartierovim naušnicama te torbicom u stilu novčanika i bež štiklama, oboje s potpisom modne kuće Dior.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potom su otputovali na zakazani službeni posjet Irskoj gdje je uvijek elegantna Meghan odabirom elegantne kombinacije s potpisom kuće Givenchy u zelenoj boji odala počast smaragdnom otoku.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Besprijekorni stajling začinila je prekrasnom torbom boje konjaka (Strathberry), a kosu je ovoga puta začešljala u elegantnu pundžu.

Navečer su Meghan i princ Harry sudjelovali su na vrtnoj zabavi gdje se lijepa Meghan pojavila u trendi crnoj haljini rađenoj po mjeri i ukrašenoj remenom koju potpisuje proslavljena dizajnerica Emilia Wickstead upotpunivši je s crnim clutchem (Givenchy) i nakitom njezinog omiljenog brenda Birks.