KRALJEVSKO KRŠTENJE

Meghan zračila elegancijom u maslinastoj haljini Ralpha Laurena

09.07.2018 u 20:29

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u ponedjeljak su imali prvi zajednički javni nastup s princem Louisom, a za njegovo je krštenje strina Meghan odjenula elegantnu maslinastu haljinu s potpisom Ralpha Laurena

Iako je svježi bračni par na krštenje je stigao vidno raspoložen, Meghan se odlučila za haljinu prigušenije boje s plitkim dekolteom koji polako postaje njezin zaštitni znak.

Uz maslinastu haljinu Ralpha Laurena, stegnutu u struku, Meghan je uparila cipele od antilopa, kožne rukavice, torbicu i šešir s potpisom Stephena Jonesa.

Baš kao i u svim važnijim prigodama, njezina šogorica Kate Middleton odjenula je haljinu modne marke McQueen, što je bio njezin izbor za sva tri krštenja svoje djece. Meghan se ovoga puta suzdržala od francuske modne marke Givenchy, za koju je dala naslutiti da ćemo je često gledati u njihovim kreacijama.

Kraljevska kapelica St James's Palace, mjesto na kojemu se u ponedjeljak krstio princ Louis, za Meghan ima posebno značenje jer je tamo u ožujku krštena i postala članicom engleske crkve.

Baš kao i malenog Louisa, i Meghan je krstio nadbiskup Canterburyja Justin Welby.

Nagađalo se da će upravo princ Harry i Meghan biti među Louisovim kumovima, no vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su odabrali prijatelje i udaljenije članove obitelji.

  • +13
Krštenje princa Louisa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL