UVIJEK POSEBNA

Maja Šuput zablistala poput filmske dive iz šezdesetih

03.06.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica nema mira i dalje neumorno vrijedno skuplja milje na putovanjima što u privatnom što u poslovnom aranžmanu. Bila je u Italiji, pa je skoknula do Rovinja, zatim na nastup u Požegu, a nakon toga u Međugorje. Spavala je, kaže, samo nekoliko sati posljednjih dana, ali izgleda besprijekorno

U crnoj dugoj haljini branda House of CB, Casadei bijelim salonkama i s biserima oko vrata, zanosna Maja Šuput zablistala je poput filmske dive iz šezdesetih godina prošlog stoljeća. Bilo je to jedno od nekoliko izdanja koje je pjevačica promijenila za svoj nastup u Međugorju ovog vikenda. 'Na svadbama se presvučem 3-4 puta', otkrila je Maja za tportal.

I eto nas u Medjugorju 💖

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Svetište, kaže, nije posjetila ovaj put. 'Nakon toliko dana provedenih na putu želim što prije kući svom zaručniku u zagrljaj', rekla nam je pjevačica neiscrpne energije.

Pjevačica je prije nekoliko mjeseci objavila fotografiju s puta na Maldive i otkrila da se ondje u siječnju zaručila s Nenadom Tatarinovim. 'Nenad me privukao i zato što je vrlo slobodan u izražavanju emocija. Neki ljudi igraju igrice i ne žele otvoriti karte, a on je vrlo topao i odmah mi je rekao što osjeća. Pritom je ostvaren na svim poljima pa ne mora glumatati', izjavila je Maja ranije.

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL