RASPAMETILA FANOVE

Opet je gola: Maja Šuput pokazala kako izgledaju njezina najljepša jutra

22.05.2018 u 09:45

Bionic
Reading

Već je poznato to da se naša pjevačica vodi slavnom izrekom Marylin Monroe da spava samo u svom omiljenom parfemu. Maja Šuput opet je svoje obožavatelje počastila fotografijom na kojoj nema nijedne krpice i pokazala kako izgledaju njezina najljepša jutra

'Dobro jutro, Insta obitelji', poželjela je pratiteljima Maja Šuput svojom golom fotografijom - pozirala je na krevetu, dok joj je plahtom pokrivena samo stražnjica. Pjevačica je dan ranije nastupala na jednoj privatnoj zabavi u Splitu pa je fotografija nastala u hotelu u kojem je odsjela. Nerijetko ističe kako spava samo četiri sata i tako već skoro 20 godina, a jutro je njezino omiljeno doba dana.

Good morning insta family 😘😘😘

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Bura koja se svojevremeno digla zbog sukoba sociologa Brune Šimleše i Lidije Bačić nije utjecala na ostale dame s naše estrade da razmisle o objavljivanju fotografija golog tijela. Dapače, čini se da takvih objava na društvenim mrežama ima više nego obično. Jedna od njih je definitivno Maja Šuput te često objavljuje fotografije na kojima je gola i s prekrivenim strateškim dijelovima tijela i golica maštu svojih pratitelja na društvenim mrežama. Ona se dobro zabavlja, a obožavatelji jedva čekaju vidjeti takve njezine fotografije.

Zelim vam dobro jutro 😘😘 na Ibizi i jutro izgleda drukcije 😜😜

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Dobro jutrooooo ☀️☀️☀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL