OMILJENA ODJEĆA SLAVNIH MAMA

Brend odjeće za trudnice koji obožava Meghan Markle ima cijeli niz pobornica s holivudske 'A' liste

11.01.2019 u 19:40

Bionic
Reading

Vojvotkinja Meghan Markle nedavno je iznova osvojila javnost posjetivši jednu od četiri dobrotvorne organizacije za koje je obavljeno da će biti njihov pokrovitelj, prilikom čega je zablistala u još jednom besprijekornom stajlingu s naglaskom na elegantnoj maloj crnoj haljini s potpisom brenda trudničke odjeće Hatch

Riječ je o midi haljini Eliza čija je cijena 218 dolara, a koju je Meghan Markle uskladila sa skupocjenim bež kaputom s potpisom Oscara de la Rente, efektnim Gianvito Rossi salonkama, crnom kovčeg-torbicom s potpisom Victorije Beckham te naušnicama s potpisom brenda Kimai.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovo nije prvi put da nakon što vojvotkinja od Sussexa odjene nerazvikani modni brend, isti u javnosti doživi veliki uspjeh, no trudničku odjeću s potpisom brenda Hatch prije Meghan nosile su brojne poznate mame, uključujući i Jessicu Albu, Natalie Portman, Kate Hudson, Khloe Kardashian i Lily Aldridge.

Ovaj njujorški brend osnovala je 2011. godine dizajnerica Ariane Goldman kako bi mamama omogućila da nose udobnu, originalnu i chic odjeću prikladnu za žene u svim stadijima trudnoće.

Imajući na umu da biranje odjeće na trudnice često zna djelovati demotivirajuće, Goldman, koja je i sama majka dvoje djece te uz ovaj brend vodi i brend vjenčanica, iz godine u godinu nastoji trudnicama ponuditi odjeću koju će s veseljem nositi, a čini se kako je u tome i uspjela.

View this post on Instagram

34 Weeks 🕊

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Svi dizajneri sanjaju o tome da će svoju odjeću jednog dana vidjeti na nekoj slavnoj ličnosti, ali kada njihovu odjeću odabere modna ikona godine - Meghan Markle, više je i nego jasno da je uspjeh ostvaren.

'Dan kada je Meghan Markle izašla u javnost u Eliza haljini, bio je najbolji ikad', napisala je Goldman na službenom Instagram profilu uz fotografiju vojvotkinje u njezinoj haljini.