LJUBITELJICA KLASIKE

Meghan Markle se pojavila u cipelama kakve nikad nećemo vidjeti na Kate Middleton

10.01.2019 u 13:59

Bionic
Reading

Nakon što je Kensigtonska palača objavila imena četiri dobrotvorne organizacije kojima će Meghan Markle biti pokrovitelj, vojvotkinja od Sussexa odlučila je posjeti jednu od navedenih kojima je cilj pomaganje nezaposelnim i ugroženim ženama

Riječ je o dobrotvornoj organizaciji Smart Works koja nezaposlenim ženama osigurava obuku i prikladnu odjeću za intervjue sa sjedištem u bolnici St Charles u Zapadnom Londonu.

Kako bi se upoznala s njezinim radom i predstavnicima, 37- godišnja Meghan Markle ovog četvrtka odlučila ju je posjetiti u privatnom aranžmanu.

Dolaskom u bolnicu u londonskom North Kensingtonu, Meghan je predstavnike organizacije pozdravila u elegantnoj kombinaciji koja je istaknula njezin trudnički trbuh.

Nova prinova u britanskoj kraljevskoj obitelji očekuje se ovoga proljeća, a bivša američka glumica itekako blista o čemu dovoljno svjedoče najnovije fotografije.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Navedenim povodom 37- godišnja Meghan Markle zablistala je uskoj crnoj haljini brenda Hatch koju je u prohladnom Londonu nosila uz bež kaput slavnoga Oscara de la Rente.

Formalnom izdanju s naglaskom na kaputu od 21 tisuću kuna, Meghan je pridružila odvažne crno-bijele salonke s PVC detaljem koje su djelo dizajnera Giovannija Rossija, kakve vjerojatno nikad nećemo vidjeti na Kate Middleton.

Stajling je zaokružila zlatnim naušnicama brenda Kimai i minijaturnom crnom torbicom s potpisom slavne Victorie Beckham.

Uoči Meghanina posjeta humanitarnoj organizaciji, Kensingtonska palača objavila je da će vojvotkinja od Sussexa preuzeti počasnu ulogu u Nacionalnom kazalištu i Udruzi sveučilišta Commonwealtha kojim je pokroviteljica dugi niz godina bila kraljica Elizabeta. Uz navedene organizacije, Meghan je dodijeljeno pokroviteljstvo nad organizacijom Mayhew u sjeverozapadnom Londonu kojoj je cilj briga o životinjama.

MODNA IKONA DANAŠNJICE

Meghan Markle modno ne griješi, a ovo su njezina najbolja izdanja

Pogledaj galeriju