ELEGANCIJA NA NIVOU

Modne blizanke: Kate Middleton ugledala se na princezu Dianu

31.01.2018 u 18:29

Bionic
Reading

Kate Middleton, koja se s princem Williamom trenutno nalazi u Švedskoj, iz dana u dan plijeni pažnju svojim modnim kombinacijama. Posljednji stajling koji je izazvao oduševljenje javnosti neodoljivo posjeća na onaj koji je davne 1990. nosila pokojna princeza Diana

Nakon što je uspjela zasjeniti lijepu oskarovku, Aliciju Vikander, Kate Middleton ponovno je pošlo od ruke osvojiti komplimente modnih kritičara. Povodom službenog četverodnevnog posjeta Švedskoj i Norveškoj lijepa vojvotkinja od Cambridgea dobro se pripremila. Sa sobom je povela glam tim, uključujući i frizerku Amandu Cook Tucker koja brine o kosi kraljevske obitelji, a sve svoje modne kominacije prethodno je temeljito osmislila.

Za posjet Institutu Karolinska, gdje je slušala o načinima održavanja mentalnog zdravlja u Švedskoj, lijepa Kate je odabrala elegantnu 'chic' kombinaciju, koja je svima zapela za oko. Upečatljivi kaput crveno-bijelog pepita uzorka s potpisom modne kuće Catherine Walker lijepoj vojvotkinji pristaje kao saliven te se ne bismo bunili kada bismo ju češće viđali u sličnom izdanju.

  • +30
Kate Middleton u Švedskoj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ispod kaputa Kate je nosila klasičnu bijelu haljinu od tvida na duge rukave s potpisom modne kuće Alexander McQueen, dok je cjelokupan stajling začinila bordo detaljima - skupocjenom Chanel torbicom s kojom je Kate prvi put viđena u Parizu te štiklama s potpisom luksuznog brenda Tod's.

Katein damski stajling neodoljivo podsjeća na stajling koji je davne 1990. nosila princeza Diana. Lady Di je tada nosila trobojni komplet modne kuće Moschino, koji se sastojao od pencil suknje i sakoa od tvida, identičnog pepita uzorka te je, baš poput Kate, nosila crne rukavice.

  • +17
Princeza Diana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia