TRENUTAK ZA PAMĆENJE

‘Strašni’ princ William uplašio, a potom i ostavio bez riječi obožavateljicu

08.12.2023 u 15:20

Bionic
Reading

Trenutak koji se odvio negdje na ulicama Velike Britanije, nije ostavio nikoga ravnodušnim, osobito ne ženu koja je bila u svojoj humanitarnoj šetnji u znak sjećanja na svoju 16-godišnju kćer koja si je oduzela život. Poznat po svojoj borbi za mentalno zdravlje, u šetnji joj se pridružio ni manje ni više nego princ William, a njegov dolazak sve je iznenadio

Uistinu dirljiv trenutak dogodio se u Velikoj Britaniji u trenutku humanitarnje šetnje Emme Webb, koja je u znak sjećanja na svoju 16-godišnju kćer, odlučila hodati od Walesa do Londona kako bi prikupila sredstva i pomogla u podizanju svijesti o mentalnom zdravlju kod mladih ljudi.

Tijekom 13. dana njezinog putovanja, Emmu Webb na ulici je 'presreo' princ William, koji se, kako je izgledalo, pojavio od niotkuda i 'iskočio' pred nju i doslovce viknuo: 'bu!'. Njegovo pojavljivanje šokiralo je i prepalo Emmu Webb, koja nije mogla od iznenađenja ništa reći, a onda ju je princ od Walesa zagrlio u znak podrške.

Brodie Webb, inače perspektivna jahačica, oduzela si je život u ožujku 2020., a njezina majka uzela si je u cilj pomoći svoj djeci, ali i roditeljima kako ne bi nikada morali proživjeti ono što je ona.

SVE POD KATEINIM BUDNIM OKOM

Ovakvoj srdačnosti princa Williama nitko se nije nadao, a najmanje švedska princeza

Pogledaj galeriju

Dobro je poznato da princ William i Kate Middleton vode kampanje upravo za podizanje svijesti o mentalnom zdravlju, stoga ne čudi i njegovo pojavljivanje, čime je zapravo pružio podršku njezinoj inicijativi.

Nakon toga princ William proveo je idućih 20 minuta hodajući i pričajući s Emmom Webb, držeći konja njezine kćeri za uzde.