JESENSKA POSLASTICA

Modna suradnja o kojoj se govori: Evo kako izgledaju komadi iz iščekivane kolekcije & Other Storiesa

22.08.2022 u 20:06

Bionic
Reading

Iz tjedna u tjedan svjedočimo najavama i lansiranjima uzbudljivih modnih suradnji, a posljednja u nizu odnosi se na suradnju sestrinskog brenda H&M-a i suvremenog ready-to-wear brenda iz Londona, AWAKE Modea

Nakon uspješne suradnje s popularnom južnokorejskom dizajnericom Rejinom Pyo, švedski & Other Stories medijima je, a zatim i na društvenim mrežama, otkrio kako ove jeseni planira lansirati kolekciju stvorenu u partnerstvu s brendom AWAKE Mode.

Ovaj britanski brend, koji je 2012. u Londonu osnovala Natalia Alaverdian, brzo je postao poznat zahvaljujući svom ženstvenom i suptilno originalnom dizajnu. ‘Volimo AWAKE Mode i njegove inovativne krojeve, zanimljive kontraste i jedinstven izraz moderne ženstvenosti. Sretni smo što smo imali priliku surađivati s Nataliom’, za medije je izjavila Karolina Ekman, zadužena za suradnje brenda & Other Stories.

Sastavljena od četrnaest komada (dvanaest konfekcijskih modela i dva dodatka), zajednička kolekcija brenda & Other Stories i AWAKE Modea biti će dostupna u prodaji od listopada.

  • +10
Trendi haljine za kraj ljeta Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije