STILSKE IGRE

Modna slagalica koja će vas oduševiti

12.03.2014 u 12:19

  • +9

Modna slagalica

Izvor: Promo fotografije / Autor: Agencija Klinka.com.hr

Bionic
Reading

U zagrebačkom Arena Centru od 7. do 9. ožujka održano je zanimljivo modno događanje Stilske igre, koje je posjetiteljima Arene približilo glamurozni svijet mode i modne industrije

Osim velike i atraktivne revije u subotu, koju su otplesali plesači izvrsnog Atomic Dance Factoryja, a u kojoj je sudjelovalo preko 80 trgovina i brendova, bilo je i edukativnog sadržaja i besplatnog šminkanja za posjetiteljice. U nedjelju se održala Modna slagalica. Naime, hrvatski dizajneri Zoran Aragović, Aleksandra Dojčinović, Ivan Alduk, Kristina Burja, Ana Marija Ricov, Teo Perić za Mak, ELFS I LINK upustili su se u zanimljivu igru u kojoj se njihov jedinstven dizajn uklopio u modne priče high street brendova.

Povodom toga, postavljena je i izložba zanimljivih modnih kombinacija. Mnogi su prvi put susreli omiljene dizajnere i iznenadili se kako je lako kombinirati dizajn s konfekcijom.

Posjetitelji su imali priliku i poslušati zanimljivu raspravu na panelu 'Stvaranje osobnog stila' na kojoj su modna urednica Mija Dropuljić, blogerica i stilistica Ljupka Tanevska i dizajneri Kristina Burja i Zoran Aragović dali savjete kako biti drugačiji, izbjeći uniformiranost, na što treba paziti prilikom odabira odjevnih kombinacija za sebe i koje trendove prihvatiti, a koje ne.

Modnu slagalicu i druženje dizajnera i modnih urednica ambijentalno je uljepšao saksofonist Jakša Jordes koji je oduševio posjetitelje svojim izvedbama.