NIKAD NE GRIJEŠI

Modna ikona dokazala da udobna obuća itekako može biti šik

28.03.2017 u 11:05

Kate Moss

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je zanimljivim modnim izdanjima pokorila pariški Tjedan mode slavna Kate Moss viđena je u ležernoj kombinaciji upotpunjenoj za nju netipičnim odabirom obuće

Poznata po zaokruživanju dnevnih izdanja klasičnim parom gležnjača ili čizmama kaubojkama, modnu prednost ovaj je put dala paru platnenih cipela u crvenoj boji, a koje neodoljivo podsjećaju na popularne modele loaferice.

Netipičan odabir obuće u efektnoj crvenoj boji došao je do izražaja zahvaljujući crnoj kombinaciji koju je složila od omiljenih komada, traperica, obične majice i sakoa.

Ležernoj kombinaciji, uz upečatljivu obuću, Kate je vješto nadodala baršunasti šal s resicama, zlatne naušnice u obliku ringova i sunčane naočale koje su se stilski naslanjale na odabir torbe.

A post shared by beauty.ua (@beauty.ua_) on

Prošlog mjeseca Kate je počastila javnost novim golišavim fotografijama za kolekcionarsko izdanje magazina W – gotovo tri desetljeća nakon modnog debitiranja u ulozi modela.

U pripadajućem intervjuu slavna manekenka priznala je da u mladosti nije imala pretjerano dobro mišljenje o svom tijelu.

'U samim počecima karijere fotografi su uvijek inzistirali na slikanju bez odjeće iako nimalo nisam voljela svoje tijelo. Silom prilika trebala sam se početi osjećati udobno u vlastitoj koži', priznaje Kate.

A post shared by W magazine (@wmag) on