COOL STAJLING

Savršene za ljetne outifite: Jessica Alba odlično pristaju kultne tenisice koje ove sezone svi nose

27.06.2021 u 16:51

Bionic
Reading

Jessica Alba, američka glumica i poduzetnica koja stoji iza vrlo uspješne kompanije The Honest, po mnogima je jedna od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu

Bez obzira radi li se o nekoj svečanoj prigodi ili casual izdanjima, zgodna Jessica jednostavno ne zna za greške.

Lijepa brineta koja je ove godine proslavila 40. rođendan, modu ima u malom prstu te redovito privlači poglede svojim cool izdanjima.

Fotografi su je ulovili u šetnji ulicama LA-ja s kavom u ruci u još jednoj kombinaciji za koju je zaslužila najbolje ocjene.

  • +5
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vitka brineta i majka troje djece koja se nije puno promijenila od svojih početaka u Hollywoodu, voli ležerne stajlinge u kojima prevladavaju tenisice.

Zvijezda 'Sin Cityja' ima impresivnu kolekciju tenisica, a ovoga se puta odlučila za visoke starke u bijeloj, kultni model koji se počeo proizvoditi prije više od 100 godina.

  • +2
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/ShotbyNYP / BACKGRID

Prepoznatljivi model Converse Chuck Taylor All Star obožavaju mnoge poznate fashionistice poput Mile Kunis, Diane Diane Keaton, Ane de Armas, ali i potpredsjednica SAD-a Kamala Harris koja ih nosi na svoj poseban način - sa sakoima i biserima.

Jessica je bijele tenisice vješto sparila s lepršavom suknjom u nijansi zlata i bijelom košuljom vezanom u čvor, a stajling je razbila efektnom Chanelovom torbicom u boji mente.

Jednostavna frizura, narukvica s potpisom Rebecce Minkoff i sunčane naočale zaokružile su ovaj odličan modni izbor koji je sve oduševio.