JEDnOSTAVNE I EFEKTNE

Haljine bez rukava preplavile su police trgovina, a mi smo izdvojili najljepše od najljepših

27.06.2021 u 08:03

Bionic
Reading

I ovoga ljeta policama trgovina vrvi pregršt modela haljina za svačiji ukus i stil, pa tako i verzijama bez rukava od kojih pojedini modeli danas slove za najpoželjnije

U prvom redu riječ je o haljinama s tankim naramenicama koje izgledom neodoljivo podsjećaju na spavaćice, a kakve su veliku popularnost uživale 90-ih i početkom milenija.

Takozvane haljine slip kroja već nekoliko uzastopnih sezona dominiraju modnom scenom što nimalo ne čudi, s obzirom na to da je riječ o modelu koji se uz nekoliko stilskih intervencija pretvara iz idealnog dnevnog u večernji look.

  • +62
Haljine bez rukava Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ove sezone, međutim, svilenkaste verzije haljina s tankim naramenicama nisu jedine koje vladaju policama trgovina. Brojni brendovi potrudili su se ponuditi njihove inačice od brojnih drugih materijala, boja i uzoraka, a dozu zanimljivosti dodatno su im udahnuli detaljima poput vezica kojim je od haljine dužine midi moguće stvoriti minijaturnu verziju.

Ne preferirate li haljine s ultra tnkim naramenicama, modelima s debljima podjednako vrve police trgovina, a pri njihovu nošenju ne postoji tolika bojazan od otkrivanja naramenica grudnjaka. Haljine s debljim naramenicama u većini slučajeva stvorene su od rebrastih materijala koji suptilno naglašavaju liniju tijela, a poput inačica s tankim, danas stižu u mnoštvu boja i uzoraka.