NOSI SE KARIRANO

Moda u Saboru: Ni HDZ-ovka Mađerić nije odoljela hit uzorku sezone

05.10.2017 u 15:07

Bionic
Reading

Samo dan nakon što je državna tajnica u Ministarstvu uprave Josipa Rimac prošetala najpoželjniji uzorak sezone, još je jedna domaća političarka pokazala da, osim važnih pitanja u državi, slobodno vrijeme provodi i prateći trendove

Na aktualnoj sjednici Sabora raspravljalo se o Izvješću o radu pravobraniteljice za osobe s invaliditetom za 2016. godinu, na kojoj je između ostalog sudjelovala državna tajnica u Ministarstvu demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Margareta Mađerić.

HDZ-ova zastupnica je već u nekoliko navrata pokazala kako pomno prati modne trendove i pokušava ih uklopiti u svoju političku ulogu koju obnaša i za koju su inače rezervirani uglavnom strogi poslovni outfiti.

Margareta Mađerić Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Tako se danas u Saboru pojavila u kariranoj haljini midi dužine, pristojnog dekoltea, uz koju je ukomponirala vrtoglavo visoke crne salonke i kožnu torbicu iste boje. Uz decentnu i primjerenu šminku, Margareta je outfit odlučila podignuti i prstenom s velikim crnim kamenom te srebrnim lančićem.

  • +2
Josipa Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Zanimljivo je i kako je samo dan nakon svoje kolegice iz stranke, Josipe Rimac, i ona pokazala da je svoj ormar već obogatila vodećim uzorkom sezone, koji već nekoliko tjedana neprestano gledamo na svjetskim trendsetericama.

  • +3
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Eduardo Munoz/Reuters