CHIC IZDANJE

Mladolika Sarah Jessica Parker jednostavan stajling začinila odličnim cipelama

25.05.2023 u 15:11

  • +3

Sarah Jessica Parker

Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Sarah Jessica Parker, 58-godišnja zvijezda serije 'I tek tako...', čiju drugu sezonu fanovi iščekuju s velikim nestrpljenjem, uvijek briljira svojim inspirativnim modnim kombinacijama

Na predstavljanju knjige u New Yorku, Sarah Jessica Parker servirala je jednostavan, no vrlo efektan stajling, a koji je odlična opcija za one svima dobro poznate situacije u kojima ne znamo što odjenuti.

Dobre traperice zlata su vrijedne, a taj je univerzalni modni komad SJP odlično spojila s efektnim cipelama Mary Jane, modelom s remenčićima koji je sama osmislila, i jednostavnim sivim džemperom s brošem.

Mladolika glumica, koja je svjetsku slavu stekla kao Carrie Bradshaw, bila je bez sumnje mamac za poglede na sajmu knjiga US 2023.

SJP, čija se hit serija 'I tek tako...' vraća u drugoj sezoni sljedeći mjesec, razgovarala s autoricom Kim Coleman Foote o njezinom debitantskom romanu 'Coleman Hill', koji će u rujnu objaviti glumičina tvrtka SJP Lit.

'Njezin zadivljujući debitantski roman, 'Coleman Hill', smješta vas u živote dviju obitelji kroz osamdeset godina tajni i humora, svađa i ljubavnih afera, nježnosti i povezanosti. Jako sam uzbuđena što objavljujem tako opsežnu, ali intimnu obiteljsku sagu', rekla je Parker.

Svoju prepoznatljivu frizuru nosila je stiliziranu u ležerne uvojke, a make up joj je bio decentan i nenametljiv te bi slavnoj glumici doista rijetki dali 58 godina, koliko ima. Ovaj cool look nadogradila je satom i s vrlo malo nakita.