BORBA S AKNAMA

Mladi pjevač ne odustaje od bizarnog tretmana za lice

26.04.2014 u 08:44

Bionic
Reading

Harry Styles, poznatiji kao član benda One Direction, očito se na sve načine bori s problemom akni pa se nedavno podvrgnuo tretmanu koji uključuje ptičji izmet

Mladi pjevač Harry Styles isprobao je tretman za liječenje akni na licu u kojem se ptičji izmet utrljava na kožu. Premda nam zvuči bizarno, taj je tretman tradicionalno poznat u Japanu gdje ga zovu ‘gejša tretman’.


‘Harry svakodnevno odlazi na tretmane ptičjim izmetom uoči turneje s bendom. Ne želi da se na pozornici vidi da je pun akni, a s tim se bori već dugi niz godina’, rekao je izvor za Daily Star.

Ovaj neobičan način rješavanja neugodnih akni navodno mu je otkrio njegov prijatelj, tattoo majstor Freddy Negrete, koji ga je uvjerio da je taj tretman omiljen mnogim holivudskim zvijezdama poput Angeline Jolie i Brada Pitta. Ptičji izmet nije jeftin - tretman stoji oko sto dolara po dolasku, no kako pišu američki mediji, 20-godišnji pjevač je navodno jako zadovoljan rezultatom.

Harry s kolegama iz benda Niallom Horanom, Zaynom Malikom, Liamom Payneom i Louisom Tomlinsonom započinje turneju pod nazivom ‘Where We Are’ na stadionu El Campin u Bogoti, Kolumbiji.