VRIJEME ZA okretanje nove stranice

Mladi Mjesec u Djevici pomazit će Bikove, Jarce, Rakove i Škorpione

05.09.2021 u 08:01

Bionic
Reading

Konjunkcija Sunca i Mjeseca na 14°37' Djevice uzrokovat će pojavu mlađaka u utorak 7. rujna u 1.52 sati. Glavninu utjecaja ovog mlađaka osjećat ćete između večeri 6. i 7. rujna, a njegove posljedice protegnut će se do idućeg mladog Mjeseca u Vagi 6. listopada

Razdoblje mladog Mjeseca uvijek je povoljno za početke i okretanje nove stranice, a sada je to naglašeno. Ovaj će mlađak biti u pozitivnom položaju prema Uranu u Biku, što će donijeti neočekivane, ali dobrodošle promjene. Ovakav položaj Mjeseca potaknut će vas da razvijete više povjerenja u svoju intuiciju te da se oslanjate na nju prilikom donošenja odluka.

U poslovnom i financijskom smislu, uspjeh predstoji onima koji pokreću novi posao ili projekt dok je u sentimentalnom kontekstu ovo razdoblje pogodno za započinjanje novih ljubavnih priča. Preporučljivo je i započeti dijetu, odbaciti duhan i alkohol, skresati šećer i kofein, ovisno o tome u čemu pretjerujete.

Kada je riječ o dubljem, psihološkom značenju ovog mlađaka u Djevici, pravi je trenutak za preispitivanje starih navika i mijenjanje štetnih obrazaca ponašanja. Izađite iz zone udobnosti i proširite horizonte. Mogli biste otkriti nešto o sebi i neposrednom okruženju.

  • +7
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prigrlite neobičniju stranu svoje osobnosti i budite tolerantniji prema sebi. Izoštrene sposobnosti opažanja donijet će vam porast zanimanja za prirodne znanosti ili okultno, poput astrologije ili tarota. Ovo je dobro razdoblje i za ostvarenje humanitarnih ciljeva, pomaganje potrebitima i zalaganje za opće dobro.

  • +4
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Ciao Pix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od ovog će Mjesečeva položaja najviše koristi imati Djevice, Bikovi i Jarci, pred kojima su uzbudljive i povoljne promjene. Rakovi i Škorpioni također će imati mnogo razloga za zadovoljstvo, ponajprije u društvenom i profesionalnom smislu. Blizanci, Strijelci i Ribe trebali bi povesti više računa o tome kome poklanjaju povjerenje i biti oprezniji prilikom novih pothvata.

  • +4
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia