ZENDAYA

Mlađahna glumica proglašena je ženom godine, a ima i odličan stajling koji bi malo tko isfurao ovako dobro

29.11.2019 u 13:45

Bionic
Reading

Disneyeva zvijezda Zendaya osvojila je nagradu časopisa GQ za ženu godine, zbog čega je na svečanoj dodjeli ponijela zaslužene ovacije. No, nije to jedini razlog zbog kojeg je glumica bila u centru pažnje. 23-godišnja ljepotica plijenila je poglede u stajlingu koji bi malo tko isfurao ovako dobro

Zanosna glumica, koja se proslavila ulogom u Disneyevoj seriji 'Shake It Up', našla se u centru pažnje na dodjeli nagrada časopisa GQ. Zendayi je uručena nagrada za ženu godine, a za ovo posebno događanje glumica je dala sve od sebe da zablista u najboljem svjetlu.

Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: BRVO / Backgrid Australia / Profimedia

Mlađahna glumica ima tek 23 godine, a već je na glasu kao jedna od najbolje odjevenih žena u Hollywoodu, što je i ovog puta dokazala odabravši efektan i vrlo seksi stajling. Slavna brineta okretala je glave u bijeloj maksi suknji i bijelom crop sakou s potpisom brenda Mônot, koji se zalaže za, kako stoji na stranici brenda, 'maksimalistički minimalizam'.

Efektna odjevna kombinacija u prvi je plan stavila ljepotičinu istesanu figuru na kojoj bi joj mnoge žene pozavidjele.

Zendaya je cjelokupni stajling zaokružila bijelim štiklama i decentnim zlatnim naušnicama i prstenom, no najljepši nakit na lijepoj glumici tu večer je svakako bila njezina bujna kovrčava kosa.