KAD VEĆ PAMET NE POMAŽE

Misice pokrenule akciju 'Ljepotom protiv recesije'

14.05.2009 u 15:22

Bionic
Reading

'Ljepota i pamet su dobitna kombinacija, pa kada već pamet ne pomaže, možda će pomoći ljepota', zaključile su misice i krenule se na svoj način obračunati s krizom i recesijom

Hrvatski internetski portal miss-interneta.hr pokrenuo je akciju 'Ljepotom protiv recesije'. Centralno događanje održat će se 20. svibnja 2009. u 12 sati ispred Hrvatskog sabora, gdje će se okupiti 100 ljepotica, kandidatkinja za Miss interneta. Akcija će se održati uz potporu poznatih hrvatskih manekenki.

Misice će svojom ljepotom dati potporu hrvatskim političarima u donošenju važnih odluka, vodeći se idejom: 'Ljepota i pamet su dobitna kombinacija, pa kada već pamet ne pomaže, možda će pomoći ljepota.'

Svaka ljepotica bit će odjevena u majicu s likom jednog hrvatskog političara. Cilj projekta je, kažu, i snimanje fotografije 100 misica na jednome mjestu, što, ističu organizatori, predstavlja svojevrsni kuriozitet.

Zbog strogih odredbi o zadržavanju na Markovu trgu, događaj neće trajati duže od 30 minuta, ali će se i nakon fotografiranja akcija nastaviti. Misice će političare i sve prisutne pozvati na druženje u klub Shamballa.

Ako želite dati svoj doprinos projektu, javite se na izbor za Miss interneta.