LJUBAV JE SLIJEPA?

Mischa Barton zanemarila izgled

19.07.2010 u 19:48

Bionic
Reading

Glumica koja je inače redovito na vrhovima ljestvica najbolje odjevenih u Hollywoodu našla je novu ljubav u engleskom glazbeniku i putem zagubila smisao za odijevanje

Američka glumica Mischa Barton (24), proslavljena ulogom Marisse Cooper u Foxovoj popularnoj seriji 'O.C.', našla je novu ljubav. Zvijezda je uslikana na aerodromu u Nici, dok je razmjenjivala nježnosti s engleskim glazbenikom poznatim pod pseudonimom Ali Love. Dvije godine stariji šarmer pravog imena Alexander McLovan djelovao je zaljubljeno i neopterećen blicevima okupljenih paparazza. Mischa je također bila smirena dok je u njegovoj pratnji nosila svoje torbe Louis Vuitton, ali čini se da je nova romansa na nju djelovala na neobičan način.

Potpuno je zapostavila svoj inače njegovan izgled. Zvijezda koja je redovito na vrhovima ljestvica najbolje odjevenih u Hollywoodu pojavila se u prekratkoj pamučnoj majici, preuskim trapericama, bez šminke i s frizurom koja je izgledala kao da je upravo ustala iz kreveta. Nakon što je prekinula s Lukeom Pritchardom, frontmenom engleskog indie rock benda The Kooks, često se pojavljivala besprijekorno odjevena. Otkad je u novoj vezi, sređivanje je postalo manje bitno.