NE ŽELI NIKOGA REKLAMIRATI

Mirjana Hrga: 'Svoju odjeću sama plaćam'

11.06.2010 u 09:29

Bionic
Reading

Bivša novinarka prisustvovala je prvoj večeri Dreft Fashion Weeka isključivo zbog kolekcije dizajnerice Ivane Popović koja, kako tvrdi, ima 'zanimljiv psihoprofil'

Bivša novinarka Mirjana Hrga stigla je na prvu večer Dreft Fashion Weeka, ali isključivo da bi vidjela reviju zagrebačke dizajnerice Ivane Popović, koja je publici ponovno priuštila pravi performans pokazujući novu kolekciju u izvedbi balerina zagrebačkog HNK.

'Već sam vidjela jedne plave hlače koje me zanimaju. Nisam još ništa rezervirala, to bi bilo pretenciozno, prvo moram provjeriti u kojem je stilu napravljena ova kolekcija', rekla je Hrga koja je odmah nakon revije kojom je otvorena manifestacija napustila Boćarski dom. Nije nam htjela otkriti tko je osoba koja potpisuje elegantnu sivu kombinaciju koju je odjenula te večeri.

'Pa, eto, obukla sam nešto tek toliko da ne hodam uokolo gola. Ne opterećujem se pretjerano time. Mogu samo reći da sam ovo što večeras nosim kupila od jedne naše dizajnerice', bila je misteriozna Hrga koja odnedavno radi kao direktorica marketinga u poliklinici svog supruga Deana Šarića.

'Gledajte, ja svoju odjeću sama plaćam i nemam namjeru nikoga reklamirati. Uopće se ne furam na modu, ne kužim modu i sređujem se isključivo za svoj gušt. To je neka moja životno-modna filozofija', tvrdi Hrga te objašnjava zašto se unatoč nedostatku interesa za modu ipak pojavila na Dreft Fashion Weeku.

'Došla sam zato što volim Ivanu Popović kao osobu. Sviđa mi se njen psihoprofil i njen stil. Mislim da je to u najmanju ruku - dražesno.'